Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Small studio • 20 m² bez realitkyPod Martinem, Prague - Řepy

Pod Martinem, Prague - ŘepyEquipped
Monthly rentCZK 3,000

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízím prostorný vybavený pokoj (manželská dvoupostel, rozkládací sedačka, velký pracovní stůl, malý noční stolek, tři skříně na věci a dvě šatní skříně) k nastěhování od 1.4.2010 pro studenta nebo studentku v Praze. Byt se nachází 8 min. pěšky od stanice tramvaje č.9,10,7 Blatiny. Dostupnost na metro cca.18 min.(Anděl). Možné pronajmout i páru po individuální dohodě podmínek. Hledám slušné lidi a nejlépe nekuřáky (kuřáci mohou kouřit pouze na balkoně nebo zahradě). V ceně je i internetové připojení přes adsl. K pokoji patří horní koupelna, která je taktéž velmi prostorná (rohová vana, dvě umyvadla, pračka, bidet) a samostatné WC. Preferuji klidné nájemníky.

I would like to offer a large fully equipped room (marriage bed, davenport, big work-table, 3 cases, 2 wardrobes)for occupancy from 2010/4/1. It´s considered for a student in Prague. Flat is situated about 8 min. from tram station no.9,10,7 Blatiny. The accessibility for underground is about 18 min.(Andel).It is possible to rent it for a pair after an individual talk also. I am looking best for proper non-smokers (smokers can use balcony or garden). Internet adsl access is also included in the price. Upper bathroom (its also large - corner-bath, 2 washbasins, wash-machine, bidet) and separated WC belong to the room also.I prefer calm occupants.

Property Characteristics

Listing ID69679
LayoutSmall studio
Floor1
Floor space20
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.