Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 300 m² without real estateK Zahrádkám, Česká Ves - Česká Ves, Olomoucký Region

K Zahrádkám, Česká Ves - Česká Ves, Olomoucký RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Parking • Garage
PriceCZK 5,600,000


Nabízím k prodeji patrový dům v obci Česká Ves (okr. Jeseník). Dům disponuje užitnou plochou 300 m2. Nemovitost je ve stavu ihned obyvatelném. Vhodné k rodinnému bydlení (po úpravách i dvougeneračnímu), k rekreaci; příp. po přestavbě jako penzion, či restaurace.

V přízemí se nachází prosklená veranda, kuchyň, jídelna, obývací pokoj, koupelna s vanou, WC a garáž s dílnou. V patře se nachází 4 obytné pokoje + menší pracovna, koupelna a WC. Dům je částečně podsklepen – ve sklepě se nachází 4 místnosti, které po úpravě poskytují variabilitu možností – sauna, posilovna, dílna atd. V jedné ze sklepních místností je i studna s pitnou vodou.

Dům je kompletně napojen na inženýrské sítě - elektro (3 x 32A), zemní plyn, voda (VaK Jeseník), kanalizace, bezdrát. internet). Vytápění je plynem, příp. elektřinou. K domu patří také hospodářské stavení, které je možné využít jako stání pro auto či zemědělskou techniku, úložnu nářadí, dílnu atd. K dispozici je i kotec pro psa či oplocený výběh pro slepice.

Na rozlehlém pozemku (2028 m2), který je z velké části obehnán živým plotem se nachází i letní kuchyně s krbem a udírnou a skleník.

Z domu je vidět na blízkou rozhlednu Zlatý Chlum, Lázně Jeseník i Praděd, v blízkosti se nachází krytý bazén (50 metrů), autobusová zastávka (30 m), vlakové nádraží (300 m), rozhledna Zlatý Chlum (5 km), Adrenalin park Ranč (3 km), Rejvíz (13 km) a město Jeseník (centrum 4 km). Vzdálenost na Ramzovou 20 km, Lázně Jeseník – 8 km autem, 6 km lesem.

Dům byl kompletně zrekonstruován v 70. letech, nicméně je udržovaný a plně funkční. Doporučuji osobní prohlídku.

Energetický štítek nebyl dodán, proto uvádím energetickou třidu G.

I am offering for sale a two-storey house in the village of Česká Ves (Jeseník district). The house has a usable area of 300 m2. The property is in an immediately habitable condition. Suitable for family living (after modification even for two-generations), for recreation; possibly after reconstruction as a guest house or restaurant.

The ground floor has a glass porch, kitchen, dining room, living room, bathroom with tub, toilet and garage with workshop. Upstairs there are 4 living rooms + smaller study, bathroom and toilet. The house has a partial basement - in the basement there are 4 rooms which after modification provide a variety of options - sauna, gym, workshop, etc. In one of the cellars is a well with drinking water.

The house is completely connected to utilities - electricity (3 x 32A), natural gas, water (VaK Jeseník), sewerage, internet). Heating is gas, or electricity. The house also includes a farm building, which can be used as a parking space for a car or agricultural machinery, storage tools, workshop, etc. There is also a dog pen or a fenced paddock for hens.

On a large plot (2028 m2), which is predominantly surrounded by a hedge, there is also a summer kitchen with a fireplace and smokehouse and a greenhouse.

From the house you can see the nearby lookout tower Zlatý Chlum, Lázně Jeseník and Praděd, nearby there is an indoor swimming pool (50 meters), bus stop (30 m), train station (300 m), lookout tower Zlatý Chlum (5 km), Adrenalin park Ranch (3 km), Rejvíz (13 km) and the town of Jeseník (center 4 km). Distance to Ramzová is 20 km, Jeseník Spa - 8 km by car, 6 km through the woods.

The house was completely renovated in the 70s, however it is maintained and fully functional. I recommend a personal visit.

The energy label was not delivered, so I state energy class G.

Property Characteristics

Listing ID696435
Layout5+1
Available from01/11/2022
ConditionGood
Building typeBrick
AgeOver 50 years
DesigneStandard
SewagePublic sewage
Užitná plocha300
Fully furnishedPartly
Plot space2,028
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Parking
MHD 1 minute on foot
Cellar
Garage

What you will find nearby

Public transportČeská Ves, krytý bazén-Řetězárna
🚶 109 m (1 min)
Post officeČeská Ves
🚶 742 m (9 min)
ShopHruška
🚶 568 m (7 min)
BankKomerční banka
🚘 4,166 m (8 min)
RestaurantHotel ZLATÝ CHLUM
🚶 279 m (3 min)
PharmacyDr.Max
🚘 4,356 m (8 min)
School
🚘 1,166 m (2 min)
Kindergarden
🚶 723 m (9 min)
Sports fieldLanový park
🚘 2,731 m (7 min)
Playground
🚶 681 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.