Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+kk • 80 m² without real estateStarý Poddvorov, Jihomoravský Region

Starý Poddvorov, Jihomoravský RegionParking • Garage • Cellar 55 m²
PriceCZK 3,000,000


Nabízím k prodeji rodinný dům ve velmi klidné obci Starý Poddvorov, okres Hodonín, která se nachází v obklopení jihomoravských vinohradů. Obec Starý Poddvorov má cca 950 obyvatel.

Dům byl postaven v 70. letech 20. století. V následujících letech došlo k přístavbě verandy, kuchyně a koupelny. Dále byla postavena dílna a chlév. Dům je částečně podsklepený. Dům je připojen k inženýrským sítím, a sice elektřina, plyn, vodovod a kanalizace.

Dispozice domu je 3+KK a skládá se z následujících prostor:

veranda: 19m

Obývací pokoj s KK: 21m

Ložnice: 18m

Ložnice: 17m

Sklep: cca 50m

Před domem se nachází pozemek ve vlastnictví Obce Starý Poddvorov s příjezdovou cestou k vratům. Po otevření vrat je možné obsluhovat zahradu i většími stroji, případně tento prostor využívat pro parkování osobního vozidla. Velkou výhodou objektu je i polní příjezdová cesta ze zadní části zahrady. Za zahradou se nachází již pole a dle platného územního plánu není za domem plánována žádná výstavba.

Objekt k prodeji se skládá ze dvou pozemků, a to zastavitelného pozemku o výměře 288m a zahrady o výměře 367m, celkem se jedná o plochu 655m.

Velkou výhodou domu je zejména soukromí, které zajišťují sousední objekty, které jsou postaveny tak, aby nebylo možné vzájemně sledovat dění na zahradě v blízkosti domu.

Uliční okna je směřovány na na severo-východ, zatímco zahrada je orientována na jiho-západ a poskytuje tak dostatek slunečního svitu.

Dům je neobydlený od 8/2021, přičemž aktuálně vlastnictví zajišťují vytápění v domě, aby nedošlo k poškození technického vedení, či pronikání vlhkosti. Vytápění je řešeno plynovým kotlem.

Objekt je vhodný k rekonstrukci. V rámci rekonstrukce je možné využít i podkroví, které aktuálně slouží jako půda, avšak je možné z něj vytvořit další obytné místnosti.

Obec Starý Poddvorov disponuje základní občanskou vybavenosti, a to mateřskou školou a základní školou (pouze do 5. třídy, následně nutné dojíždět do základní školy v Čejkovicích nebo Dolních Bojanovicích), dále se zde nachází pošta, potraviny, hospoda, kulturní dům, kostel. Obec je vyhlášena zejména vinařskými akcemi.

Dopravní obslužnost obce zajišťují autobusové linky. Okresní Město Hodonín je vzdáleno 13km. Pro zájemce pracující v Brně je dojezdová vzdálenost k OC Olympie do 40 minut.

Na objektu neváznou žádné právní vady.

Uvedená cena obsahuje kupní cenu za objekt k prodeji včetně všech součástí a příslušenství, právní služby advokátní kanceláře vč. zajištění zaplacení kupní ceny prostřednictvím advokátní úschovy. Cena neobsahuje poplatky spojené s převodem vlastnického práva na katastru nemovitostí.

Prohlídky je možné uskutečnit po předchozí domluvě.

Budu se těšit na Vaši návštěvu.

S pozdravem Vojtěch Hanusa

(syn a synovec vlastníků)

Property Characteristics

Listing ID696014
Layout3+kk
Available from01/04/2023
ConditionWrong
Building typeBrick
Age30 - 50 years
DesigneStandard
SewagePublic sewage
Užitná plocha80
Fully furnishedUnfurnished
Plot space655
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 55 m²
Garage
Parking
MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportČekačka
🚶 726 m (9 min)
Post officeStarý Poddvorov
🚶 426 m (5 min)
ShopJednota
🚶 529 m (6 min)
RestaurantHospůdka Mlýn
🚘 3,386 m (6 min)
PharmacyLékárna Primula
🚘 3,515 m (6 min)
SchoolZákladní devitiletá škola
🚘 5,297 m (16 min)
KindergardenMateřská škola Prušánky
🚘 8,721 m (13 min)
Sports field
🚘 4,305 m (8 min)
Playground
🚘 3,667 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.