Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 45 m² without real estateBohumila Kouby, Kladno - Hnidousy, Středočeský Region

Bohumila Kouby, Kladno - Hnidousy, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Parking
PriceCZK 3,200,000


Nabízím k prodeji byt o dispozici 3+kk, o podlahové ploše 44,5 M2 nacházející se v přízemí dvoupatrového domu. Dům se nachází v klidné části obce Kladno- Švermov, čtvrť Hnidousy. V domě je jen 6 bytových jednotek, parkoviště přímo před domem. Za domem se nachází dvoreček, vhodný k posezení ( místo na grilování+ nafukovací bazén). Realne se o dvorek, nikdo kromě naše rodiny nestará, ale také nečiní žádne přepážky k využívání... Máme tři děti, které v tom dvorku od jara do podzimu hrají florbal a je to 100% ok. Ve je dvorku umístěna kolarna ( Skládáme tam kola, lyže, pneumatiky atd)

Sousedí jsou úplně bezproblémoví, dlouhodobě žijící.

V bytě je předsíň, chodba, obývák, 2 ložnice s rozlohou 8 a 12 M2. Okna jsou dřevěné, ale nepůsobí ochlazení bytu, vychází ve dvorek. Měsíční poplatky činí 4400, včetně fondu oprav. Elektřina -1100. Naše pětičlenná rodina dostává 10-15 tisíc přeplatku ročně, i přes to že máme home office.

Zastávka MHD Havlíčkovo náměstí se nachází ve vzdálenosti 200m. Přímé spojení s Nádraží Veleslavín, nebo zastávka vlaků Kladno- Švermov (vlak jde na Masarykovo nádraží). Do Prahy asi 20 min autem.. , dětské hřiště- za rohem, ZŠ a MŠ Velvarská (velmi dobrá) - 5 minut pěšky, bez překročení silnice. Blízko je několik večerek, potraviny Eso, pekárna, pošta, benzinka, restaurace, galanterie, drogerie a 2 obchody z zahradnickým zbožím, fotbalové hřiště-

Nábytek a velké spotřebiče zůstávají, (podle vašeho přání)

We are selling a flat 3+kk, area 44.5 m2, located on the ground floor of a two-floor house.

This six-flat house is in a calm neighbourhood, Kladno-Švermov, Hnidousy quarter. All the neighbours are friendly and quiet. You can park for free in front of the house.

There is a small shared backyard, where you can have a barbecue or use a swimming pool in summer. Noone of the neighbours is interested in using or caring for the yard; however, they do not hinder anyone from doing that. Our three kids play floorbal there every day and that's not a problem at all. There is a storage house in the garden for bycicles, skiing equpment, tyres etc.

The flat has an entrance hall, a living room with a kitchenette, two bedrooms 8 and 12 m2, a bathroom unit, and one more toilet. All windows look to the backyard. Although the windows are wooden, the flat is not cold.

Monthly payments are 4500 CZK, including maintenance funds. The advance for electricity is 1100 CZK. Our five-member family gets up to 10000 CZK yearly return even though we work from home.

The bus stop Havlíčkovo náměstí is located in 200 m, train station Kladno- Švermov is in 900 m. It takes an hour via MHD or 40 minutes by car to get to the centre of Prague. A primary school is in five minutes by foot. A playground is behind the corner. Within five minutes of walking, there are three convenience stores (večerka), a bakery, a butcher's, a post office, a gas station, a restaurant, a haberdashery, a stationery store, a hardware store, and two shops with goods for gardens and awesome footbal field.

All the furniture and technics remains (if you want, of course).

Property Characteristics

Listing ID695031
Layout3+kk
Available from15/03/2022
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha45
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
MHD 3 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 209 m (3 min)
Post officeKladno 7
\uD83D\uDEB6 297 m (4 min)
ShopPotraviny
\uD83D\uDEB6 415 m (5 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDE98 3,520 m (5 min)
RestaurantU Holečků
\uD83D\uDEB6 203 m (2 min)
PharmacyEUC
\uD83D\uDE98 2,810 m (4 min)
SchoolZákladní škola (školní družina)
\uD83D\uDEB6 362 m (4 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDEB6 558 m (7 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 3,575 m (5 min)
Playgroundškolní hřiště
\uD83D\uDEB6 603 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.