Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+kk • 206 m² without real estateHorkého, Prague - Modřany

Horkého, Prague - ModřanyPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Garage
PriceCZK 24,800,000


Nabízím k prodeji novostavbu rodinného domu koncipovaného jako 4+KK, postaveného na pozemku o velikosti 323m2 v katastrálním území Praha 4 Modřany přímo u Komořanského lesa. Dům o užitné ploše 206m2 se skládá z přízemí a dvou nadzemních podlaží. Dům s vysokým standardem splňuje nároky moderního a komfortního bydlení. Velmi žádaná, klidná a bezpečná lokalita v nově vzniklé části je vhodná pro rodinné bydlení.

V přízemí se nachází garáž s garážovými vraty Hörmann. V garáži jsou zásuvky pro nabíjení elektromobilů včetně zásuvky 380V. Garáž je vybavena odsáváním výfukových plynů. Velký sklep a vstupní vestibul s možností zabudování samostatného botníku, v druhé části je prostor pro šatní skříň.

V prvním patře se nachází obývací část s kuchyní o velikosti 51m2. Koupelna se zabudovanou vanou, toaletou a částí pro pračku a sušičku. Velká francouzská okna se vstupem na zahradu jsou situovaná do Komořanského lesa. Na zahradě o rozloze 244m2 se nachází bazén se zastřešením značky Albixon. Terasa je vybudovaná z kvalitních terasových prken WPC.

V druhém patře jsou dva samostatné pokoje, koupelna se sprchou, vanou, toaletou a dvěmi umyvadly. Poslední pokoj je ložnice s vlastní šatnou, relaxační částí a koupelnou.

Vybavení domu:

Podlahová krytina je kvalitní francouzský vinyl s vysokou zátěží s dekoru dubu. Ve všech pokojích včetně obývací a jídelní části jsou instalovány klimatizace s možností přitápění. Vytápění je podlahové s jednotlivými okruhy pro všechny místnosti. Na oknech jsou instalovány zastiňovací žaluzie které nabídnou dostatek soukromí a zabrání oteplování místnosti v letních měsících. Na zahradě je instalované automatické zavlažováni pro jednotlivé části a při používání robotické sekačky je téměr bezúdržbová. Bazén se slanou vodou lze vytápět pomocí tepelného čerpadla. V domě je zabezpečovací systém s napojením na Jablotron.

Do konce listopadu 2021 budou instalované bezfalcové dveře včetně koupelnového nábytku.

Infrastruktura směrem do centra je s postupnou výstavbou optimalizována. Do Komořan je v budoucnu plánované prodloužení tramvajové trati. Nová základní škola pro 1. a 2. stupeň je již ve výstavbě a bude se nacházet pouhých 200m od domu. Rychlé napojení na cyklostezku vedoucí z Vraného na Vyšehrad.

Dům doporučuji jako bydlení pro rodinu s dětmi.

Property Characteristics

Listing ID694631
Layout4+kk
Available from01/12/2021
ConditionNew-build
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage
Užitná plocha206
Fully furnishedPartly
Plot space323
Floor1
EPCB - Velmi úsporná
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage
Cellar
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNové Komořany
🚶 416 m (5 min)
Post officePraha 412
🚘 3,097 m (5 min)
ShopBilla
🚶 596 m (7 min)
BankKomerční banka
🚘 3,228 m (6 min)
Restaurant
🚶 611 m (7 min)
PharmacyVltava
🚘 2,664 m (5 min)
SchoolZUŠ Music Art
🚘 3,710 m (7 min)
KindergardenMŠ Pastelka
🚘 3,649 m (7 min)
Sports fieldLTC Modřany 2005
🚘 1,457 m (3 min)
Playground
🚶 810 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.