Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House to rent 4+kk • 90 m² without real estateMramorová, Tetín u Berouna, Středočeský Region

Mramorová, Tetín u Berouna, Středočeský RegionPublic transport 4 minutes of walking • Equipped • Parking • Terrace 15 m²
Monthly rentCZK 25,900

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Nabízíme Vám na pronájem nový rodinný dům, který se nachází v památkové oblasti České Republiky „Český kras“. Je vzdálen 20 minuty jízdy od Prahy po dálnici D5 (5 minut od sjezdu). V jeho blízkosti je také veliká obchodní zóna se supermarkety Kaufland, Billa, Penny a obchodem elektroniky Expert.

Dům je postaven podle nejmodernějších technologií, oteplený a nachází se na oploceném pozemku s parkovištěm pro 2 auta. Dům se nachazi na pozemku sdilenym s dalsich rodinnym domem. Vjezd na pozemek je možný přes automatická vrata.

V přízemí se nachází předsíň se zrcadlovou šatní skříní, útulný obývací pokoj s rozkládací rohovou pohovkou a krbem, samostatná kuchyně vybavená myčkou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí a sporákem, dále technická místnost, malá kancelář a koupelna.

Ve druhém patře jsou 2 ložnice s posteli a šatní skříní, koupelna. Vytápění – nejmodernější technologie Termoflow, ohřev vody – elektro bojler 200L.

Z obývacího pokoje je východ na velkou 15 m2 krytou verandu. Na pozemku je připraveno místo pro mini bazén Jaccuzzi. Uvažujeme o prodeji domu od prištího roku, nájemní smlouva je na 6 měsíců s možností prodloužení.

Dům je vhodný pro 3 osoby.

Предлагаем Вам а аренду новый отдельностоящий дом , расположенный в на территории заповедной области Чешский крас; в 20 минутах езды до Праги по автомагистрали Д5 (в 3 мин от съезда). Недалеко расположена большая торговая зона с супермаркетами Kaufland, Billa, Penny, магазином электроники Expert.

Дом построен по самым современным технологиям, утеплен, расположен на огороженной ухоженной территории, рядом - парковка на 2 машины. Участок общий, на участке расположен второй дом. Въезд на участок - через автоматические ворота.

На первом этаже - прихожая с зеркальным шкафом купе, уютная гостинная с раскладным угловым диваном и камином, отдельная кухня, оборудованная посудомоечной машиной, индукционной варочной поверхностью, СВЧ печью, двухкамерным холодильником и плитой, а также подсобное техническое помещение, маленький рабочий кабинет и санузел.

На втором этаже - две спальни, с ортопедическими матрацами на постелях, гардеробом и шкафом, ванная комната со стиральной машиной Bosch.

Отопление - самая современная технология Termoflow, нагрев воды - электрический бойлер 200л.

Из гостинной выход на большую(15м2) веранду под крышей с мебелью для отдыха. На участке - подготовлена площадка под минибассейн-джаккузи.

Дом подходит для комфортного проживания максимально 4 человек

Property Characteristics

Listing ID691291
Layout4+kk
Available from01/09/2023
ConditionNew-build
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
Užitná plocha90
Fully furnishedFully furnished
Plot space350
Floor1
EPCC - Úsporná
WaterFrom a public source

Additional information

Terrace/deck: 15 m²
MHD 4 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportTetín, křižovatka
🚶 371 m (4 min)
Post officeBeroun 1
🚘 5,948 m (13 min)
Shop
🚘 3,482 m (6 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 5,169 m (10 min)
RestaurantU Plotice
🚘 894 m (2 min)
PharmacySENIMED-Lékárna Nemocnice Beroun
🚘 7,993 m (15 min)
SchoolBeroun Závodí
🚘 6,320 m (11 min)
KindergardenKatolická mateřská škola
🚘 5,827 m (13 min)
Sports fieldSokolovna Tetín
🚘 967 m (2 min)
Playground
🚘 5,535 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.