Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 46 m² without real estateLetní, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Reserved
Letní, Brno - Židenice, Jihomoravský RegionPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift • Parking • Terrace 8 m²
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Utility chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 24,500


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný, vybavený byt s vlastní terasou a záhradou. Bytový dům se nachází ve velmi klidné lokalitě s vyvinutou infrastruktúrou.

Předmětem pronájmu je nový byt 2 + kk o vel. 46m2, nacházející se v 1.NP nízkopodlažní novostavby. Tento byt je skvěle dispozičně řešený. Nabízí nejen neprůchozí, prostorné pokoje, ale také nové návrhářské skříně a podlahové vytapěni. To ale není vše, k bytu náleží také útulná zahrádka o vel. 18 m2 s krásnym travníkem poskytujícími uklidňující výhled, navíc vybavená terasou o vel. 5 m2 se zahradním posezením, kde si můžete cokoli ugrilovat a kdykoli relaxovat. V bytě zůstává k dispozici veškerý nábytek a zařízení, viz. fotografie (pračka, sušička, postel s úl. prostorem, skřině, televize, rozkladací pohovka, regál, pracovní stůl, křeslo, barový stůl, svítidla, kuchyňská linka vybavená vestavěnými spotřebiči včetně lednice, mikrovlnky, varné desky, trouby, digestoru).

Byt se nachází 5 minút od centra v lokalitě Brno Židenice na ul. Letní, kde je veškerá občanská vybavenost (zastávka Geislerova 100m). V dosahu pěší chůze jsou např. mateřské školy, školy, obchody, pékařství, lekárnu, železařství a mnoho dalšího. Zároveň je však tato lokalita je bohatá na detské hřistě, parky a stromy.

V uvedené ceně nájmu není započtena záloha za služby, které činí cca 6500 Kč/měs pro dvě osoby za elektřinu, vodu, spoločné prostory.

Požadovaná kauce je ve výši 1 měs. nájmů.

Byt je nabízen k dlouhodobému pronájmu, je čerstvě postavený a připraven k Vašemu okamžitému nastěhování. Bližší info na telefonu.

Property Characteristics

Listing ID689348
Layout2+kk
Available from19/02/2024
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
ReconstructionComplete
Užitná plocha46
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building typeBrick
HeatingOther
DesigneLuxurious

Additional information

Terrace/deck: 8 m²
Lift
Parking
MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportGeislerova
🚶 16 m (0 min)
Post officeBrno 18
🚘 2,126 m (5 min)
ShopSpeciální pekařství Smajlík
🚶 431 m (5 min)
BankČsob
🚘 2,201 m (6 min)
RestaurantPohoštění U Šroubka
🚶 50 m (1 min)
PharmacyLékárna Hornmed
🚶 729 m (9 min)
School
🚘 1,914 m (5 min)
KindergardenMŠ Křenová
🚘 1,280 m (4 min)
Sports fieldSquash Slovan Brno
🚶 532 m (6 min)
Playground
🚘 1,702 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.