Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale • 350 m² without real estatePražská, Lubenec - Lubenec, Ústecký Region

Pražská, Lubenec - Lubenec, Ústecký Region
PriceCZK 1,500,000


Prodám restauraci - motorest OASA, objekt spolu s veškerým vnitřním vybavením v obci Lubenec, okres Louny, 40 km od Karlových Varů na hlavní silnici I/6 na Prahu. Objekt s čp. 297 je zapsán v katastru nemovitostí na LV 458 pro obec a k.ú. Lubenec spolu s pozemkem stp. 205 o velikosti 891 m2. Užitná plocha vnitřních prostor činí 350 m2. Vlastní parkoviště 394 m2.

Restaurační plochu tvoří vlastní restaurace, salonek a pivnice, výrobní a pomocné plochy a dále je v objektu samostatná prodejna -obchod - se skladem.

Objekt byl postaven v r. 1980 jako závodní jídelna, v r. 1995 adaptován a rekolaudován na motorest. Restaurační kuchyně má kapacitu 300-500 jídel, včetně jídel pro závodní stravování. Motorest je moderně vybaven a splňuje příslušné normy EU. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci.

Vhodné využití jako restaurace - motorest, obchodní prostor, po menší rekonstrukci jako skladové či výrobní prostory.

Property Characteristics

Listing ID68810
LayoutOther
OwnershipPersonal
Plocha nebytového prostoru350
Floor1
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.