Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 53 m² bez realitkyWassermannova, Prague - Hlubočepy

Wassermannova, Prague - Hlubočepy
Monthly rentCZK 9,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, nezařízený byt 2 + k.k./L o rozloze 53 m2 (46 m2+ lodžie 7 m2), nacházející se v novostavbě Kaskády III v Praze 5 - Barrandově, Wassermannově ulici. Byt je ve 4. patře z pěti, orientován do klidného vnitrobloku se zahrádkami, lodžie s výhledem, v ložnici atypické okno s výhledem do Prokopského údolí. Orientace Z, velmi slunný byt. Nezařízený, pouze kuchyňská linka se sporákem. Jádro zděné, na podlaze koberce a dlažba. V objektu s celodenní ostrahou. Cena 9.500/měs.+cca 2.500 poplatky + elektřina. Volný ihned.

Byt se nachází v domě přímo u konečné stanice tramvají s přímým spojením do centra, metro Smíchovské nádraží cca 11 minut. V okolí veškerá občanská vybavenost, obchody, poliklinika, školy, v blízkosti nové aquacentrum. Přímo u Prokopského údolí s možností příjemných procházek.

RK nevolat!!!

Property Characteristics

Listing ID68717
Layout2+kk
Floor4
Floor space53
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.