Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 40 m² without real estateNovovysočanská, Prague - Vysočany

Novovysočanská, Prague - VysočanyEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 3,000


Byt s předzahrádkou a garáží. Pronajmu slunný byt s dispozicí 1+KK, cca 40m2, kompletně zařízený novým nábytkem i spotřebiči (lednice s mrazákem, pračka, vestavěná trouba a deska - vše min. energ. tř. A), předzahrádka se zahr. nábytkem o velikosti cca 30 m2 (20 m2 volně ložená dlažba, 10 m2 tráva s ovocnými stromky a okrasnými keři), a možnost využít prostorné garážové stání v podzemní garáži (+ 1 tis.Kč). Prostor za předzahrádkou není průchozí. Dům byl kolaudován v roce 2007, je hlídán kamerovým systémem, byt je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem a je pojištěn. V bytě je možnost připojení k internetu a SAT.

Byt má společnou chodbičku pouze pro dva byty a je stejně jako ostatní byty v domě situován od silnice na jižní stranu (naprostý klid i během pracovního dne), v klidné lokalitě zástavby RD blízko zeleně vhodné na procházky (Balkán, Pražačka, Vítkov, Parukářka). V docházkové vzdálenosti jsou sportovní centra hotelu Step a Pražačka. Jsou zde i restaurace, non-stop veterina a benzina s myčkou.

Výborné dopravní spojení MHD i autem; zástávka Bus přímo před domem, tram cca 5 min., všechny trasy metra cca do 15 min.

Vše záleží na domluvě - doba pronájmu, vybavenost bytu, termín prohlídky, termín nastěhování.. Preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Na uvedené tel. číslo můžete volat každý den od 7h - 19h, případné další info též kdykoliv přes mail. Byt je volný od 1.8.2012.

Property Characteristics

Listing ID68652
LayoutStudio
Floor1
Užitná plocha40
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.