Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 20 m² without real estatePerucká, Prague - Vinohrady

Reserved
Perucká, Prague - VinohradyPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Cellar 2 m² • Terrace 50 m²
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 34,000


Ateliér 1+kk v novém projektu Depo Grébovka na Praze 2 - Vinohrady. Jedná se o jednotku z roku 2021 o výměře 20 m2 s kompletně novým vybavením ve velmi žádané lokalitě vilové části Vinohrad. 6 min pěšky od Náměstí míru, 5 min pěšky od krásného parku Havlíčkovy sady (Grébovka). Do 8 min pěšky je k dispozici metro "A" Náměstí míru a několik tramvajových linek. Upozorňuji, že se jedná o koncept mikrobydlení - vhodné jako startovací bydlení pro mladého člověka, který tráví čas aktivně městským životem a doma tráví pouze omezený čas. Bydlení není vhodné pro častější práci na home office - nevejde se do něj větší pracovní stůl.

Umístění jednotky je v 1. patře. Daná část domu má pouze přízemí a první patro, jedná se o nejklidnější část obytného komplexu. Orientace je na klidnou stranu do zeleně (tedy na opačné straně domu než vede železnice). Za plotem domu je pouze chodník pro pěší, obyvatelé nebudou rušeni auty ani jinou dopravou. Jednotka je vybavena moderní klimatizací LG (venkovní jednotka klimatizace je na střeše domu, tedy zcela bezhlučná).

Výbava jednotky: kuchyňská linka s vestavnou lednicí a myčkou nádobí, mikrovlnka s grilem, rychlovarná konvice, indukční varná deska. Rozkládací stůl až pro 6 osob. Vestavná skříň o šířce 200 cm nabízí mnoho úložných prostorů.

Přímé a nepřímé osvětlení. Rozkládací pohovka (lůžko 195 x 140cm). Nadstandardní vybavení: třívrstvá dřevěná podlaha, kvalitní dveře s vnitřním kováním. Značková sanita (Vitra, Grohe).

Koupelna s WC a sprchovým koutem s multifunkční sprchou, velkoformátové zrcadlo.

K jednotce náleží sklepní kóje. Objekt je vybaven recepcí a privátním fitness, které je zdarma k dispozici obyvatelům domu (provozní doba 7-22 hod). Pro obyvatele je rovněž k dispozici prádelna s profesionálními pračkami a sušičkami (za symbolický poplatek).

Možnost užívat 2 sdílené střešní terasy s nádhernými výhledy na Prahu.

V jednotce od její kolaudace žila doposud pouze jediná obyvatelka, mladá právnička.

Vzhledem k velikosti jednotky je byt trvale vhodný pouze pro jednu osobu, dlouhodobá přítomnost více osob by způsobila uživatelské nepohodlí. Pronájem jedné osobě je proto i preference pronajímatele, mým cílem je maximální spokojenost obyvatele jednotky, což v případě více obyvatel nemusí být splněno.

Měsíční nájemné je 14.000,- Kč, poplatky za služby činí 3.000,- Kč + elektřina cca 600 Kč/měsíčně (samostatná smlouva s PRE).

APARTMÁN JE K DISPOZICI OD 01.04.2024.

Studio in the new project Depo Grébovka in Prague 2 - Vinohrady. The studio is from 2021, having the area of 20 sqm, with brand new equipment in a very desirable location in the residential part of Vinohrady. 6 min walk from Náměstí míru, 5 min walk from the beautiful park Havlíčkovy sady (Grébovka). Within 8 min walk there is metro line "A" Náměstí míru and several tram lines. Please note that this is a micro-housing concept - suitable as a starter home for a young person who spends time actively living in the city and spends only limited time at home. The housing is not suitable for frequent home office work - it will not accommodate a larger desk.

The location of the unit is on the first floor. This particular building has only a ground floor and first floor, it is the quietest part of the residential complex. The studio is situated on the quiet north side of the building, overlooking green vegetation (the opposite side to the railway). Behind the fence of the house is only a pedestrian walkway, residents will not be disturbed by cars or or other transport. The unit is equipped with modern LG air conditioning (the outdoor air conditioning unit is on the roof of the house, so completely noiseless).

Unit equipment: kitchenette with built-in fridge and dishwasher, microwave with grill, kettle, induction hob. Folding table for up to 6 people. Built-in wardrobe with a width of 200 cm offers a lot of storage space.

Direct and indirect lighting. A sofa bed (bed 195 x 140cm). Sanitary equipment from renowned manufacturers (Vitra, Grohe).

Bathroom with toilet and shower cabin with multifunctional shower, large mirror.

The unit has a cellar. The property is equipped with a reception and a private fitness room, which is free of charge to the residents of the house (operating hours 7-22 pm). A laundry room with professional washing machines and dryers is also available to the residents (for a small fee).

Possibility to enjoy two shared roof terraces with spectacular views of Prague.

Only one resident, a young female lawyer, has lived in the unit since its completion.

Due to the size of the unit, the apartment is permanently suitable for only one person, the long-term presence of more people would cause user discomfort. Therefore, renting to one person is also the landlord's preference; my goal is to maximize the occupant's satisfaction, which may not be met in the case of multiple occupants.

Monthly rent is CZK 14,000,- CZK, utilities are CZK 3,000 + electricity approx. 600 CZK/month (separate contract with PRE).

THE APARTMENT IS AVAILABLE FROM 1 APRIL 2024.

Property Characteristics

Listing ID681023
LayoutStudio
Available from01/04/2024
Floor2
Building typeOther
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha20
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Terrace/deck: 50 m²
Lift
Basement: 2 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNuselské schody
🚶 316 m (4 min)
Post officePraha 23
🚶 429 m (5 min)
ShopTom Potraviny
🚶 287 m (3 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 678 m (8 min)
RestaurantZvonařka
🚶 235 m (3 min)
PharmacyU Svaté Ludmily
🚶 635 m (8 min)
SchoolStředisko praktického vyučování Vinohrady
🚶 265 m (3 min)
KindergardenMŠ Čtyřlístek
🚶 359 m (4 min)
Sports fieldSportovní hala Folimanka
🚶 695 m (8 min)
PlaygroundHorní hřiště
🚶 683 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.