Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 95 m² without real estateMirošovická, Prague - Strašnice

Designed for roommates
Mirošovická, Prague - StrašnicePublic transport 1 minute of walking • Equipped • Cellar 40 m²
Monthly rentCZK 9,500

+ Service chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 11,000


K pronájmu nabízím světlý a útulný pokoj o velikosti 23 m2 na Praze 10 – Strašnicích. Byt je v rodinném domě se zahradou, nachází se v lokalitě s velmi dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností. Na metro A (Skalka) to máte cca 5 minut stejně jako na tramvaj a autobus vám zastavuje téměř u domu. Pokud si nestihnete nakoupit cestou z práce anebo využíváte home office pak cca 300 m od domu najdete nákupní centrum Tesco, kde pořídíte vše potřebné.

Pokoj je vhodný jen pro jednotlivce. Měsíční nájemné včetně veškerých poplatků a internetu činí 11 000 Kč. Vratná kauce je požadována ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Hledám pohodovou, komunikativní, nekonfliktní osobu, která se bude ráda podílet na úklidu společných prostor a zajde třeba někdy na pivo nebo víno do přilehlé hospůdky. Pokud vás nabídka oslovila, neotálejte a domluvte si prohlídku. Volné k nastěhování od Září. Preferuji ženu.

I offer for rent a bright and cozy room with a size of 23 m2 in Prague 10 - Strašnice. The apartment is in a family house with a garden, located in an area with very good accessibility and all amenities. You have about 5 minutes to metro A (Skalka) as well as to the tram and the bus stops almost at the house. If you do not have time to shop on the way from work or you use the home office, then about 300 m from the house you will find a Tesco shopping center, where you can get everything you need.

Suitable only for single. The monthly rent, including all fees and internet, is CZK 11 000. A refundable deposit is required in the amount of one month rent. I prefer female.

I am looking for a relaxed, communicative, non-conflicting person who will be happy to take part in cleaning the common areas and sometimes go for a beer or wine to the adjacent pub. Possibility to move in from September. If the offer appealed to you, do not delay and arrange a tour.

Property Characteristics

Listing ID680793
Layout2 bedroom
Available from01/09/2023
ConditionGood
Building typeBrick
Užitná plocha95
Fully furnishedFully furnished
Plot space150
Floor1
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Basement: 40 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportDonatellova
🚶 101 m (1 min)
Post officeČeská pošta - Depo Praha 701
🚘 2,622 m (6 min)
ShopPotraviny
🚶 404 m (5 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,955 m (4 min)
RestaurantStarý pán
🚶 227 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 638 m (8 min)
School
🚶 580 m (7 min)
KindergardenŠkolka Mašinka
🚶 352 m (4 min)
Sports field
🚘 1,715 m (5 min)
Playground
🚶 419 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.