Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 40 m² bez realitkyLomená, Brno - Komárov, Jihomoravský Region

Lomená, Brno - Komárov, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,600


Pěkný, na jih orientovaný, moderně zařízený byt v cihlové novostavbě s balkonem a zahrádkou 30m2 s příjemným soukromím. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, varnou deskou, lednicí, pračkou, nábytkem. Koupelna s vanou, WC zvlášť. Plastová okna, vlastní topení a ohřev vody. Součástí bytu je sklep a technická místnost. Výborné dopravní spojení, 10 min na Hlavní nádraží. Dva obchody a restaurace v těsné blízkosti, dále Vaňkovka, Olympia, Avion.

Dům se nachází v klidné lokalitě obklopen zelení, v blízkosti protéká řeka Svitava, podél níž vede cyklostezka vhodná i pro in-line bruslaře, procházky apod.

Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

2+kk, new built, south orientated flat, one bedroom and livingroom/kitchen, 40sq metres with balcony and basement, bathroom, toilet, washroom. Balcony with access to 30sq metres garden with decking terrace. The flat is fashionably furnished (double bed, wardrobes, PC table, sofa bed, table, cabinets...) with appliances (fridge, washing machine, cooker). 10mins to Main station on the tram (12, 9) or bus. Nice river walk nearby, cycle and in-line path. Two shops and a restaurant few minutes away, easy access to centre, Vankovka, Olympia or Avion shopping malls. English speaking owner. Monthly rent in CZK: 8000 + 2600 utilities (2pers)

Property Characteristics

Listing ID66422
Layout2+kk
Floor1
Floor space40
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.