Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent 2 bedroom • 42 m² bez realitkyStřední, Černošice - Černošice, Středočeský Region

Střední, Černošice - Černošice, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 0


Pronajmu rekreační chatu v obci Černošice Mokropsy, ulice Střední ev.č.1317 se zahradou.

Objekt je situován zhruba v polovině jihozápadního svahu údolí Berounky s výhledem na údolí Berounky, hradiště Kazín a vysílač Cukrák.

Zahrada je osázena ovocnými stromy (meruňky, broskve, bluma, jablka). Chata je dvoupodlažní. Obyvatelné je první podlaží: předsíň, koupelna (3,5) WC, kuchyňský kout (7,8), obývací pokoj (13,4), spací kout (10,3) a prosklená veranda (6,5). Druhé podlaží není dokončeno (dvě komory po 10,5). Objekt nebyl dlouho využíván.

V objektu je tekoucí voda (obecní vodovod), kanalizace (žumpa), elektřina (3x16A) a rozvod PB (kuchyň a koupelna). Vybavení kuchyně a koupelny je částečně funkční a zastaralé.

Cílem pronájmu je zajistit pravidelné sečení zahrady a elementární údržbu objektu. Dobu pronájmu odhaduji na 5-10 let s garancí na dva roky.

Nemovitost je situována v tiché lokalitě, ideální pro zahrádkaření, rekreaci a jako výchozí bod pro výlety do okolí Berounky.

Cena pronájmu:

- polatky za spotřebované služby (voda, elektřina) dle faktur, úhrada daně z nemovitosti, poplateku na odpady a pojištění

- cena za pronájem dle dohody

Property Characteristics

Listing ID66272
Layout2 bedroom
Floor2
Floor space42
Fully furnishedPartly
Building typeWooden

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.