Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 53 m² without real estateVranovská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Reserved
Vranovská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift • Parking • Balcony 1.5 m²
Monthly rentCZK 16,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 32,000


Od 1. 4. 2023 nabízím k pronájmu slunný cihlový byt 2+1 po kompletní rekonstrukci s balkonem o podlahové ploše 53 m2. Byt se nachází na ulici Vranovská ve 4.NP, ve velmi dobře udržovaném, čistém domě se vstupem na zahrádku, která je orientovaná do vnitrobloku. V domě je nový výtah (r. 2018), nové stupačky, osvětlení a nové vstupní dveře. Byt má kompletně novou koupelnu a WC, kvalitní sprchový kout, nové baterie, nové podlahy vinyl vyšší třídy, všechny interiérové dveře, nová elektroinstalace vč. nových přívodů: koupelna a kuchyně, nové zásuvky, vypínače a světla. V pokojích repasované dřevěné parkety, nové nátěry a malby. Kuchyňská linka vč. spotřebičů vyšší třídy - plynová varná deska, integrovaná myčka, granitový dřez s flexi baterií, závěsná digestoř. Vytápění ústřední dálkové. Byt je vybavený novou rohovou sedačkou, manželskou postelí a nábytkem (malý stůl a židle v kuchyni, velký jídelní stůl s židlemi, knihovna, vitrína, konferenční a TV stolek).

Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba 5 m² s výklenky pro skříně, samostatná toaleta 1 m², moderní koupelna 3 m², zařízená kuchyň 9 m² se samostatným vstupem, obývací pokoj 22,8 m² s balkonem 1,5 m², ložnice 13,6 m² orientovaná na sever, do vnitrobloku. Velmi dobrá dostupnost do centra města, pouze 3 zastávky tramvají od domu (5 min. jízdy TRAM na Moravské nám.). Velkou výhodou je možnost parkování ve vnitrobloku, za uzamykatelnou bránou (parkování není vázané na byt). Byt je velmi prostorný a slunný (na tři světové strany: S, J a Z). V okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost (MHD, MŠ, ZŠ, obchody, park, dětské hřiště, hospody, restaurace, pošta, bankomat, lékárna). Bez domácích mazlíčků, nekuřácký byt.

Property Characteristics

Listing ID662064
Layout2 bedroom
Available from01/04/2023
Floor4
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha53
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony: 1.5 m²
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportMostecká
🚶 147 m (2 min)
Post officeBrno 13
🚘 963 m (3 min)
ShopVečerka
🚶 39 m (0 min)
BankKomerční banka
🚶 724 m (9 min)
RestaurantU Pavouka
🚶 266 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 354 m (4 min)
SchoolZákladní škola Merhautova
🚶 168 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Merhautova
🚶 164 m (2 min)
Sports fieldStudio Bianca - Sporty Education Center
🚶 77 m (1 min)
Playground
🚶 607 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.