Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 46 m² without real estateSlovinská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Slovinská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 6 m²
Monthly rentCZK 17,500

+ Utility chargesCZK 3,300
+ Refundable depositCZK 20,800


Nabízíme tento krásný, kompletně zrekonstruovaný a plně vybavený byt, který se nachází v atraktivní lokalitě Brno - Královo pole s velmi dobrou dostupností do centra. Byt je situován na klidném místě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti zastávky tramvají č. 1 a 6.

Byt o výměře 46 m2 se nachází v druhém patře cihlového domu s výtahem. Disponuje předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem o výměře 17m2 a ložnicí s prostornou šatnou o velikosti 21 m2.

Zánovní, na míru postavená a prostorná kuchyňská linka je vybavena kvalitními vestavěnými spotřebiči: indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem. Kuchyň je taktéž vybavena veškerým potřebným nádobím. V koupelně se sprchovým koutem se nachází pračka se sušičkou. Celý byt je vybaven nábytkem laděným do světlých tónů, který umocňuje pocit prostornosti a světlosti pokojů a poskytuje nájemníkům vysoký standard moderního bydlení. Samozřejmostí je množství vestavěných úložných prostor.

Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby a patří k němu velká sklepní kóje. Ve dvorním traktu domu je možnost využití velké zahrady s posezením. Parkování na parkovacích místech v modré zóně přímo před domem je bezproblémové.

Měsíční nájem činí 17 500 kč + 3 300 kč (pro 1 osobu), nebo + 4 500 kč (pro 2 osoby zálohy na energie. Taktéž je nutné uhradit vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně energií.

Byt je volný od začátku května a je připravený k nastěhování, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Inzerát platí do smazání. Jako nájemníky hledáme nekuřáky bez domácích mazlíčků.

We offer you for rent this beautiful newly reconstructed apartment. The apartment is situated in favored locality of Brno-Kralovo pole with very good access to the center. Groceries and restaurants as well as other shops are very close and the apartment itself is in very calm neighborhood. Tram stop for no. 1 and 6 is just two minutes walking distance.

The 46m2 flat situated on the second floor of apartment building equipped with elevator. There is a hallway, living room with kitchen (17m2) and bedroom with spacious closet (21m2).

The kitchen is new and custom made and includes quality equipment such as induction cooktop, oven, kitchen hood, dishwasher, microwave and refrigerator with freezer. It is also equipped with convenient kitchenware. In the bathroom with shower there is also situated new washing machine and dryer. The apartment is furnished with stylish equipage in light and neutral color palette, so the rooms feel very spacious and meet requirements of comfortable modern living. There is also variety of built-in storage units and spacious basement unit.

This apartment is suitable for one or two people. The parking right in front of the building is very convenient. The owner is fluent in English, Czech and French so there is no communication barrier.

Monthly rent is 15.000 CZK + energies 3.300 CZK (for 1 person) or 4.500 CZK (for 2 persons). Also it is needed to cover refundable deposit in amount of one monthly rent.

The apartment is vacant by the beginning of June and ready to move in. In case of interest don’t hesitate to contact me for further information and tour dates.

*Previous tenants’ review*

"We had a grand time in Brno and in this flat and we really enjoyed having you and your parents as landlords, all was excellent. Thank you for everything."

Property Characteristics

Listing ID661317
Layout2+kk
Available from01/05/2024
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior
Užitná plocha46
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

Basement: 6 m²
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportCharvatská
🚶 203 m (2 min)
Post officeČeská pošta - Brno 12
🚘 1,110 m (3 min)
ShopČeské potraviny
🚶 223 m (3 min)
BankČSOB
🚶 390 m (5 min)
RestaurantHospůdka U Šošona
🚶 73 m (1 min)
PharmacyLERAM
🚶 152 m (2 min)
SchoolZŠ Palackého 68
🚶 485 m (6 min)
KindergardenMŠ Brno Purkyňova 21
🚶 766 m (9 min)
Sports fieldLadie's Gym
🚶 424 m (5 min)
Playground
🚶 275 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.