Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 36 m² without real estateJeseniova, Prague - Žižkov

Jeseniova, Prague - ŽižkovPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Balcony 3 m²
Monthly rentCZK 13,500

+ Utility chargesCZK 3,900
+ Refundable depositCZK 12,000


Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt 1+kk o rozloze 36 m2, na Praze 3 v Jeseniově ulici, v klidné lokalitě v těsné blízkosti parku Židovské pece. Byt se nachází ve 2. patře udržovaného cihlového domu. V bytě jsme bydleli několik let před narozením dětí, takže z vlastní zkušenosti víme, že je naprosto dostatečný pro bezdětný pár, tím spíše pro jednu osobu :) Byt je k nastěhování od května/června 2024.

Hlavní místností v bytě je obývací pokoj, ve kterém se zároveň nachází vestavěná patrová postel, která tak neubírá užitnou plochu obývacího pokoje. K výbavě bytu dále patří dvě vestavěné skříně, pohovka a jídelní stůl (pokud budete chtít využít vlastní nábytek, stávající z bytu odstěhujeme).

Kuchyně, která se nachází v předsíni, je vybavena indukční dvou plotýnkou, horkovzdušnou troubou a lednicí. V koupelně je vana a pračka. Toaleta je samostatná.

Na podlahách je plovoucí podlaha nebo dlažba. Vytápění zajišťuje topení napojené na vlastní elektrokotel, který slouží i pro ohřev vody.

Dále je možné využívat společný balkónek v mezipatře (např. na věšení prádla). K domu patří zrekonstruovaný dvorek, který lze využívat k venkovnímu posezení. Okno bytu směřuje na tento dvorek.

V okolí je veškerá občanská vybavenost a výborné dopravní spojení do centra města (tramvajová zastávka Strážní/Vozovna Žižkov s tramvajemi 1, 9 nebo 11).

Nájemné činí 13 500 Kč/měsíc. Zúčtovatelné zálohy na energie jsou 3 900 Kč/měsíc. Vratná kauce: 12 000 Kč.

Současné připojení k internetu (Vodafone) je možné přepsat na nájemníka.

We offer for rent a partially furnished apartment 1 + kk with an area of 36 m2, in Prague 3 in Jeseniova street, in a quiet location close to the Židovské pece park. The apartment is located on the 2nd floor of a maintained brick house. We lived in the apartment for several years before the birth of the children, so we know from our own experience that it is absolutely sufficient for a childless couple, or for one person. :) The apartment can be moved in from June 1, 2021.

The main room in the apartment is the living room, which also has a built-in bunk bed, which does not take away the usable area of the living room. The equipment of the apartment also includes two built-in wardrobes, a sofa and a dining table (if you want to use your own furniture, we will move the existing one from the apartment).

The kitchen, which is located in the hall, is equipped with an induction hob, hot air oven and refrigerator. The bathroom has a bathtub and a washing machine. The toilet is separate.

The floors are floating floor or tiles. Heating is provided by heating connected to its own electric boiler, which is also used for water heating.

It is also possible to use a shared balcony on the mezzanine floor (eg for hanging clothes). The house has a renovated courtyard, which can be used for outdoor seating. The apartment window faces this courtyard.

There are all civic amenities and excellent transport links to the city center (tram stop Strážní / Vápenka with trams 1, 9 or 11).

The rent is CZK 8,500 / month. Billable energy deposits are CZK 2,400 / month (1 person) and CZK 2,700 / month (2 persons), respectively. Refundable deposit: CZK 12,000.

The current internet connection (Vodafone) can be transferred to the tenant.

Property Characteristics

Listing ID659612
LayoutStudio
Available from01/06/2021
Floor2
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
Užitná plocha36
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony: 3 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportStrážní
🚶 359 m (4 min)
Post officePraha 34
🚘 1,187 m (3 min)
Shop
🚶 131 m (2 min)
BankPojišťovna Kooperativa
🚶 659 m (8 min)
RestaurantMenza
🚶 257 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 530 m (6 min)
SchoolGymnázium Na Pražačce
🚶 501 m (6 min)
KindergardenMateřská škola U Veverek
🚶 198 m (2 min)
Sports field
🚶 227 m (3 min)
Playground
🚶 238 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.