Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² without real estateKroftova, Prague - Smíchov

Kroftova, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 15,900

+ Service chargesCZK 1,200


Luxusní bydlení v centru Prahy! Přímý majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu velmi hezký byt o velikosti 2+1 o ploše 70 m2 + komora v suterénu. Byt je po celkově rekonstrukce a se nachází ve druhém nadzemním patře (z 5) v Praze 5 – Smíchov, ulice Kroftova, v cihlové budově. Byt je zařizený, má průchozí obývací pokoj s veškerém nábytkem, ložnice s velkou postele a skříně. Kuchyň je úplně vybavená, lednice, pračka, myčka, nádobí. V koupelně je vířivka. Takže k bytu nabízím pronájem chráněného garážového stání v blízkostí. V okolí je moc dobrá infrastruktura, jsou školy, zahrada Kinskích, Petřiny. Doprava: zastávka tram č. 6, 9, 10, 12, 14, 20, 58, 59 Švandovo divadlo. Vhodně i pro místo podnikání. Nájem je 15900 kč + poplatky 1200 kč. Garážové stání se dá pronájmout za 4500 kč měsičně. RK prosím nevolat.

Luxury flat in center of Prague 5!!! Owner offers to let a beautiful flat (70 m2) in center of Prague 5 – Smichov! Flat is after full reconstruction, there are 2 rooms & kitchen inside & catchall in basement. Flat is fully furnished! Owner offers to let garage (near by house) also. There are parks, trams & buses in district. Rent: 15900 czk + 1200 czk felicities. Rent of garage 4500 czk.

Property Characteristics

Listing ID65450
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.