Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 270 m² without real estatePražská, Jíloviště - Jíloviště, Středočeský Region

Pražská, Jíloviště - Jíloviště, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Balcony 9 m² • Cellar 15 m² • Terrace 56 m²
PriceCZK 32,680,000


Jedinečný srubový dům na pozemku o rozloze 6.575 m2, obklopený zahradou s rododendrony, magnoliemi a lesem poskytujícím absolutní soukromí a klid pro relaxaci, nacházející se pouze 5 km od Prahy na kraji obce Jíloviště a v přímém sousedství Brdských lesů.

Ve sníženém přízemí se nachází předsíň, technická místnost s kotlem a průchodem do garáže, obývací pokoj s krbem a posuvnými francouzskými dveřmi vedoucími do zahrady, dále po schodech o půlpatra výše je pak galerie s knihovnou a jídelna, která je propojena s velkou kuchyní prosvětlenou skleněnou střechou. Kuchyně je vybavena všemi spotřebičemi, včetně drtiče odpadu a ohřívací zásuvky. Dále přes chodbu navazuje malá místnost používaná jako vstupní sprcha pro psy a samostatný záchod pro hosty, prádelna a dále jsou tu dva menší dětské pokoje, či pokoje pro hosty, propojené vzájemně malou chodbou, šatnou a dětskou koupelnou s vanou a toaletou. Do druhého patra pak vede dřevěné schodiště. V tomto patře je umístěna ložnice s přístupem na balkón a samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a vanou, toaletou i bidetem. Keramika a vana Villeroy&Boch, baterie Hansgrohe.

Celý dům je velmi atypický, má 3 “bedrooms”, 3 toalety, 2 koupelny, všechny materiály přírodní ve vyšším standardu.

Kamenná část domu, sloužící v minulosti za první republiky jako letní sídlo, byla v posledních letech průběžně rekonstruována a v roce 2010 byla na základech původní dřevené chaty postavena masivní srubová část od finské firmy Honka. Vytápění je zajištěno vysokoteplotním tepelným čerpadlem, které ohřívá vodu jak pro podlahové topení, tak pro konvektory, teplá voda je pak zajištěna dvěma boilery 2x200l. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, má však i vlastní studnu, která není v současnosti využívána. Plyn k dispozici na hranici pozemku. Střecha sedlová s kanadským šindelem IKO. Srubová část je z 1/3 podsklepena. Dům je vybaven alarmem s připojením na PCO.

Celý pozemek je oplocený. Jeho dominantou jsou vzrostlé padesátileté stromy jako jsou jedle, smrk, modřín, dub, buk, borovice, tis.

Před domem je umístěn vyhřívaný bazén - SwimSpa s velkou terasou. Součástí domu je dále garáž pro jedno vozidlo, druhá plechová garáž na pozemku je pak využívána jako skladiště zahradní techniky, nicméně na horní části pozemku zpevňené zámkovou dlažbou lze parkovat až deset vozidel .

V případě budoucí potřeby lze pozemek kdykoliv dále dělit a na parcele vetší jak 1tis m2 postavit další dům se samostatným přístupem z ulice třeba pro děti, rodiče či jen k pronájmu a to stále bez narušení soukromí.

Okolí svými lesy a řekami nadchne milovníky turistiky, cyklistiky i vodních sportů. Aktivity jako houbaření lze provozovat přímo na pozemku. Snadná dostupnost do Prahy (5 min jízdy autem do Lidlu na Zbraslav, 25 min jizdy do Bluelightu u Karlova mostu, případně snadné autobusové spojení 20min na Smíchovské nádraží).

Video zde: https://uloz.to/file/dOgoPMF5ZQW1/jilovistehd-mp4

Property Characteristics

Listing ID647098
Layout6+1
Available from01/03/2021
ConditionVery good
Building typeWooden
HeatingOther
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage
Užitná plocha270
Fully furnishedPartly
Plot space6,600
Floor1
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 9 m²
Basement: 15 m²
Garage
Terrace/deck: 56 m²
Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportJíloviště
🚶 63 m (1 min)
Post officeJíloviště
🚶 57 m (1 min)
ShopStáňa
🚶 99 m (1 min)
BankČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 6,407 m (9 min)
RestaurantSpark
🚶 153 m (2 min)
PharmacyPETRIV, s.r.o. - Lékárna Na Vráži u sv.Kryštofa
🚘 10,530 m (14 min)
SchoolZŠ a MŠ
🚘 2,991 m (4 min)
KindergardenDětské Centrum Hobík (školka, kroužky)
🚘 6,018 m (9 min)
Sports fieldTJ
🚘 3,007 m (4 min)
Playground
🚘 5,775 m (13 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.