Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² without real estateHusova, Modřice - Modřice, Jihomoravský Region

Husova, Modřice - Modřice, Jihomoravský RegionParking
PriceCZK 3,290,000


Pokud máte sen si vybudovat byt dle vlastních představ nebo pokud všechny ostatní nabídky bydlení neodpovídají Vašim představám o vzhledu či ceně, našli jste právě ideální nabídku k vlastní realizaci. Hledáte-li bydlení uprostřed uzavřené zahrady s vynikající dostupností MHD či D1, D2, vlaku, obchodních center Olympia apod., perfektní občanskou vybavenost (školka, škola, lékaři, pošta, obchody …) , kulturní akce či sportovní vyžití (cyklostezka Brno – Vídeň, bazén, nová městská sportovní hala je 5min. apod.), tak tato ojedinělá nabídka je ta pravá.

Byt o velikosti 57m2 je určen k celkové rekonstrukci a nachází se v 3.NP bytového domu vilkového typu, samostatně stojícího, uprostřed oplocené zahrady s vjezdem a vstupní brankou na ulici Husova v Modřicích. Město Modřice je bezprostředně napojeno na Brno.

Byt má plastová okna.

K bytu dále přináleží sklep v 1. PP o výměře 4m2.

V ovocné zahradě domu má k dispozici každý byt vlastní záhonky.

V zahradě je možnost parkování, stejně jako bezproblémové parkování naproti domu.

Bytový dům má celkem 6 bytů (1. až 3.NP), v suterénu je sušárna, prádelna, dva sklady a sklepy bytů. Na schodišti domu je invalidní plošina.

Dům má během tohoto roku projít celkovou rekonstrukcí (plánuje se GO střechy, pláště budovy, zateplení, el. rozvody spol. částí, nové omítky atd.).

Byt je družstevní a je možnost jej ihned převést do OV (anuita je splacena). Do OV je převedena více jak polovina bytů v domě.

V bytě jsou veškerá inžen. napojení. Plyn (vlastní plynoměr pro samostatný ohřev vody a vytápění), el. energie (vlastní elektroměr), internet, napojení na vodu a odpady. Převážná většina půdorysu bytu je bez šikmého stropu - viz. orientační fotografie půdorysu.

PENB současného stavu je na vyžádání, hlavní část en.průkazu přiložena zde.

Byt je bez vybavení.

Zájemci musí počítat s tím, že nejprve je zapotřebí udělat rekonstrukci bytu (WC; koupelnu; topení-nyní je vafkové topení v pokojích; v části opravit omítky...) než-li se začne bydlet. Prohlídky jsou určené pouze pro vážné zájemce.

Property Characteristics

Listing ID646908
Layout2 bedroom
Available from01/02/2021
Floor3
Building typeBrick
AgeOver 50 years
DesigneStandard
Užitná plocha57
Fully furnishedUnfurnished
ConditionWrong
OwnershipCooperative
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingGas boiler

Additional information

Cellar
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.