Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² without real estateDělnická, Pardubice - Pardubičky, Pardubický Region

Dělnická, Pardubice - Pardubičky, Pardubický RegionParking
PriceCZK 3,280,000


Prodám skvěle dispozičně řešený byt 3+1 v Pardubicích, ulice Dělnická 391, 76 m/2 užitné plochy, je vystěhovaný a ihned k dispozici.

Jsem majitel bytu.

Prodej bytu proběhne BEZ ÚČASTI RK, jednám výhradně s přímými zájemci o koupi bytu.

Největší výhodou bytu je jeho dispozice, z centrální chodby můžete vejít do jakékoli z místností včetně kuchyně a wc, aniž musíte jít přes další místnost.

Byt je v současné době bez jakýchkoli nutných zásadních investic, je po rekonstrukci a vymalování, včetně nových koberců, můžete se ihned nastěhovat a bydlet. Je zde také zánovní poctivá kuchyňská linka od truhláře s velkou spíží, kvalitní nový kombinovaný sporák Mora, v celém bytě nová elektřina, včetně zásuvek, světel, vypínačů, plastová okna se žaluziemi.

Dalšími výhodami je počet bytů v domě, pouhých 6, a možnost vytvořit si za domem zahrádku pro pěstování zeleniny apod. Dům má vlastní plynovou kotelnu, platíte za topení jen to, co si spotřebujete, žádné distribuční a jiné platby, nebo ztráty po cestě, než k vám teplo dorazí.

K bytu patří komora na chodbě, sklep, balkon na patře společný se sousedním bytem, sušárna v suterénu domu. V domě je také kolárna, před domem je dost zatravněného prostoru pro hraní dětí.

Na ulici před domem je dostatek volného prostoru na nově zbudovaném veřejném parkovišti pro parkování vozidel, k domu vede pohodlná nová silnice.

V případě Vašeho zájmu mi prosím napište, pošlete Vaše telefonní číslo, zavolám Vám, a zodpovím Vám Vaše dotazy, popř. se dohodneme na prohlídce bytu.

Property Characteristics

Listing ID646748
Layout3+1
Available from18/01/2021
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha76
Fully furnishedUnfurnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Parking
Cellar

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.