Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House for sale 3+1 • 95 m² without real estateSkotnice - Skotnice, Moravskoslezský Region

Skotnice - Skotnice, Moravskoslezský Region
PriceCZK 5,475,000


Nízkoenergetická novostavba na mírně svažitém pozemku o celkové ploše 915m2. Užitná podlahová plocha je 95m2. Jedná se o zděnou stavbu z ytongu 30cm + 20cm EPS, okna jsou v barvě antracit s izolačními trojskly, vytápění je zajišťováno elektrokotlem s vodním podlahovým vytápěním s TUV 160L a dále je zde vybudována vlastní čistička + akumulační nádoba na dešťovou vodu 6m3. Dům je připojen k inženýrským sítím s kolaudován a číslem popisným. Měsíční náklady domu jsou cca 2400kč. Vstup na terasu je orientován na jihozápadní stranu. V technické místnosti vyhrazený prostor pro sušičku a pračku. Před domem dostatečný prostor pro vybudování stání pro několik vozidel, včetně přípravy na elektrickou bránu.

Dispozice domu: chodba, koupelna + WC, technická místnost, ložnice, dětský pokoj a obývací pokoj propojený s kuchyní. Obytné místnosti jsou orientovány na V a JZ.

Novostavba se nachází v klidné lokalitě obce Skotnice ve slepé ulici. Veškeré občanské vybavení s blízkou dostupností: autobusová zastávka 400m, dětské hřiště 450m, školka 100m. Vzdálenost do Ostravy 25km-30min, Nový jičín 15km-13min, Kopřivnice 11km-12min, Frýdek místek 20km-20min. Realitky prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID646537
Layout3+1
Available from01/04/2021
ConditionNew-build
Building typeLow Energy
AgeUp to 10 years
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Užitná plocha95
Fully furnishedUnfurnished
Plot space915
Floor1
EPCB - Velmi úsporná
HeatingElectric boiler
SewageHome sewage treatment plan

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.