Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 78 m² without real estateMozartova, Prague - Smíchov

Mozartova, Prague - SmíchovPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 19,000

+ Service chargesCZK 3,600
+ Refundable depositCZK 19,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu, byt po rekonstrukci - 3 +kk, 78m2, 3.p. s výtahem v blízkosti veškeré občanské vybavenosti smíchovského Anděla – Smíchov Gate, Centrum Anděl, Cinema city, restaurace obchody. Je zde i městská zeleň - park Mrázovka, usedlost Bertramka, kousek park Sacre Coeur v dosahu metra Anděl a tramvajové stanice. V blízkosti se nachází základní školy a mateřské školy. V ulici je úplný klid, hluk z hlavní ulice není vůbec slyšet. Ulice je naproti hotelu Movenpick.

Když vstoupíme do bytu vejdeme do chodby s vestavěnou skříní, dále se pokračuje do pokoje s kuchyňským koutem o velikosti 25m2, Zde se nachází nová kuchyňská linka vybavená všemi novými spotřebiči a vestavěnými skříňkami. Nová lednice, horkovzdušná trouba, indukční deska, vestavěná myčka.

Z tohoto pokoje vejdeme do dalšího pokoje, který je o velikosti 23m2 z něj vede chodbička s vestavěnými skříněmi ke koupelně s vanou. Výhled je do ulice. Na druhé straně bytu se nahází druhá koupelna se sprchovým koutem a pračkou a menší pokoj 11m2 s balkonkem do vnitrobloku.

K bytu též patří sklep 8m2. Před domem se dá snadno zaparkovat, modrá zóna pro rezidenty.

Byt je v tuto chvíli volný

Nájemné 19 000,- Kč, Záloha je jeden měsíční nájem.

Cena služeb je 3 600,- obsahuje teplá i studená voda, teplo v bytě, ostatní služby v domě a záloha na elektrická energie.

I offer for long-term rent, apartment after reconstruction - 3 + kk, 78m2, 3rd floor. with an elevator close to all civic amenities of Smíchov Anděl - Smíchov Gate, Centrum Anděl, Cinema city, restaurants and shops. There is also urban greenery - Mrázovka Park, Bertramka Homestead, a short walk to the Sacre Coeur Park within easy reach of the Anděl metro and tram station. There are primary schools and kindergartens nearby

When we enter the apartment we enter the hallway with a built-in wardrobe, then we continue to the room with a kitchenette of 25m2, There is a new kitchen equipped with all new appliances and built-in cabinets. New refrigerator, convection oven, induction hob, built-in dishwasher.

From this room we enter another room, which is 23 m2 in size and a corridor with built-in wardrobes leads to a bathroom with a bathtub. The view is to the street. On the other side of the apartment is a second bathroom with shower and washing machine and a smaller room of 11 square meters with a balcony to the courtyard.

The apartment also includes a cellar of 8 square meters. It is easy to park in front of the house, a blue zone for residents.

The apartment is currently vacant

Rent CZK 21,000, The deposit is one month's rent.

The price of services is 3,600, - includes hot and cold water, heat in the apartment, other services in the house and a deposit for electricity.

Property Characteristics

Listing ID646057
Layout3+kk
Available from18/01/2021
Floor3
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneStandard
Užitná plocha78
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony
Lift
Cellar
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBertramka
🚶 359 m (4 min)
Post officePraha 53
🚶 605 m (7 min)
Shop
🚶 202 m (2 min)
BankErste Bank
🚶 301 m (4 min)
RestaurantNa Hromádkové
🚶 226 m (3 min)
PharmacyDr.Max
🚶 549 m (7 min)
SchoolGymnázium Na Zatlance
🚶 322 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Santoška
🚘 2,130 m (5 min)
Sports field
🚶 621 m (7 min)
Playground
🚶 351 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.