Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 45 m² without real estateBohumíra Četyny, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský Region

Bohumíra Četyny, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift
PriceCZK 1,590,000


Nabízím k prodeji dvoupokojový byt 2+1 v osobním vlastnictví v klidné lokalitě Bělský les. Celková plocha bytu je 45 m2. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží z celkových 6 v zatepleném nízkopodlažním domě po celkové revitalizaci (zateplení, výtah, voda a odpady v plastu. K bytu náleží malá sklepní koje. Měsíční náklady jsou velice nízké a příznivé. (včetně fondu oprav, záloh na teplou a studenou vodu, teplo, apod.).Byt je po rekonstrukci v roce 2009. Je velice hezký, slunný, má nová plastová okna, zděnou koupelnu s barevnými obklady, vanu, menší moderní umyvadlo a wc je součástí koupelny. V kuchyni se nachází oranžová kuchyňská linka, plynový sporák, pračka, trouba, menší spíže a barový stůl. Dlažba zelený mramor. Kuchyňská linka již má mírné opotřebení, ale je v zajímavém designu. Obývací pokoj je čtvercový. Ložnice má obdelníkový tvar a součástí ní jsou dřevěné skříně. Byt se nachází v klidné lokalitě Bělského lesa, který je vzdálen pouze 10 min pěší chůze. Bělský les je moc fajn, nachází se zde lesní školka, běžecký okruh, dětská hříště, minigolf, překážková cvičební dráha a mnoho možností posezení v přírodě, také cyklostezky směrem na Starou Bělu a CHKO Poodří. Okolí je klidné, pěkné a plné zeleně. V okolí je také veškerá občanská vybavenost, pošta, škola, školka, zdravotní středisko, kultůrní středisko, policie, banky, nákupní střediska, nespočet skvělých resturací a kaváren. V blízkosti jsou také nákupní centra, jako je shoping park v Zábřehu nebo aguapark. Byt je příjemný, menší, je vhodný jak pro mladý pár, tak pro starší lidi. Byt je připraven ihned k nastěhování a bydlení nebo si ho můžete dále zrekonstruovat podle svých představ. Kdysi frčely barvičky:-), ale není problém přemalovat. Foto jsem použila starší, nyní jsou stěny obývacího pokoje a ložnice vymalovány na bílo. Sedačka ani komoda, akvárium a stůl nejsou součástí prodeje. Byt je součástí menšího společenství vlastníků. Všichni majitelé bytových jednotek v domě jsou slušní a bezproblémoví lidé. V domě je klid a čisto. Pokud máte zájem o byt v příjemné lokalitě s bezproblémovými sousedy :-) ráda Vás vezmu na prohlídku. Nutno si domluvit prohlídku, jelikož v bytě bydlí prozatím nájemníci. Prodej je možný po domluvě ihned. Možno jednat o ceně.

Property Characteristics

Listing ID643825
Layout2 bedroom
Available from01/01/1970
Floor4
Building typePrefab concrete
Age10 to 30 years
Užitná plocha45
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
MHD 2 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 167 m (2 min)
Post officeOstrava 30
\uD83D\uDEB6 214 m (3 min)
ShopAlbert
\uD83D\uDEB6 302 m (4 min)
BankKB
\uD83D\uDE98 1,664 m (5 min)
RestaurantLa Futura
\uD83D\uDEB6 270 m (3 min)
PharmacyBělský les
\uD83D\uDEB6 354 m (4 min)
SchoolZákladní škola a mateřská škola, A. Kučery 20
\uD83D\uDE98 935 m (4 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDEB6 495 m (6 min)
Sports fieldMěstská hala Dubina
\uD83D\uDEB6 750 m (9 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 255 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.