Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 70 m² without real estatePoupětova, Prague - Holešovice

Reserved
Poupětova, Prague - HolešovicePublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 19,500

+ Service chargesCZK 4,800
+ Refundable depositCZK 21,500


Nabízíme k pronájmu krásny a světlý, kompletně zařízený byt v cihlové zástavbě se soukromým zeleným vnitroblokem v ulici Poupětova,v atraktivní a moderní lokalite Holešovice.

Blízko oblíbené multifunkční prostory Vnitroblock, SaSaZu, centrum moderního umění DOX hned za rohem, divadlo la Fabrika a další. Holešovická tržnice ve vzdálenosti pár minut. V bezprostředním okolí lze dále nalézt zdravotnická zařízení, poštu, základní a mateřské školy a další objekty veřejné vybavenosti. K aktivní relaxaci pak vybízí blízkost řeky, Rohanského ostrova,ostrova Štvanice, golfového areálu, několika sportovních center i oblíbené stezky pro běžce a cyklisty podél Vltavy. Blízko je i park Stromovka. Dopravní dostupnost z tramvajové zastávky Ortenovo náměstí a U průhonu - obě do 5 minut chůze. Metro nádraží Holešovice - do 10 minut.

Byt je koncipován jako 3kk - součásti bytu je obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj/pracovna. Je navržen architektem a má plně vybavenou kuchyň , dvě koupelnu a oddělenou toaletu, praktické vestavěné uložné prostory na míru. Byt se pronajíma kompletne vybeveny nábytkem, ale je možné část nábytku vystehovat. Byt má rozlohu 68m2 + 2m2 sklep. Má velice dobře vyřešené úložní prostory a je prosvětlený díky velkým oknům, jednym francouzským. Velkou přidanou hodnotou bytu je prostranný soukromý zelený vnitroblok / zahrada. Byt se nachází ve 3 patře. K bytu náleží sklep, parkování před domem v zóně.

Byt je k dispozicii od února 2021, po dohodě možné i dřív.

We are offering, beautiful, light, refurbished flat in Holešovice area - very attractive part of Prague, close to the city centre area (10 minutes by tram), full of trendy bars and restaurants, galleries and cultural places - DOX Gallery just next to the place, close to the main market Holešovická tržnice. Parks and green relaxing areas - Vltava river, Stvanice island, Rohanský island, Stromovka park - are close as well.

2bedrooms apt - 68 + 2sqm basement, on the 3rd floor, consists of living room with kitchen, bedroom and guest room ( can be used as kids room/ workroom), bathroom and toilet, 2 smaller balconies. The flat was designed by an architect and is fully furnished. Furniture can be taken out, if agreed. Big amount of storage space. The big advantage of the place is a large private internal block/garden. West/South oriented with a lot of daylight. Flat is situated on the 3rd floor. The flat includes cellar and parking is possible in the city zone in front of the house.

Available as of February 2021, possibly sooner.

Property Characteristics

Listing ID640554
Layout3+kk
Available from01/02/2021
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony
Enclosed balcony
MHD 3 minutes on foot
Cellar
Lift

What you will find nearby

Public transportOrtenovo náměstí
🚶 267 m (3 min)
Post officeExpress parcel system
🚶 458 m (5 min)
Shop
🚶 115 m (1 min)
BankKomerční banka
🚶 315 m (4 min)
RestaurantAvion Street Café
🚶 171 m (2 min)
PharmacyLékárna Komunardů
🚶 319 m (4 min)
SchoolZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 343 m (4 min)
Kindergarden
🚶 778 m (9 min)
Sports fieldYogacentrum
🚶 432 m (5 min)
Playground
🚶 393 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.