Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • Other

Show all listings

House for sale • 283 m² without real estateJanovice - Janovice u Frýdku-Místku, Moravskoslezský Region

Janovice - Janovice u Frýdku-Místku, Moravskoslezský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking
PriceCZK 9,000,000


Rodinný dům se nachází v obci Janovice, na okraji zastavěného území obce, cca 600 m severně od centra obce. Obec Janovice se nachází v malebném podhůří Moravskoslezských Beskyd, cca 10 km jihovýchodně od města Frýdek-Místek a 5 km severovýchodně od Frýdlantu nad Ostravicí. V obci se nachází základní občanská vybavenost. Úplná občanská vybavenost se nachází ve Frýdku Místku, vzdáleném cca 6 km. Dům se nachází v řídké zástavbě novostaveb rodinných domů, okolní zástavbu tvoří objekty individuálního bydlení. Přístup k objektu je po zpevněné komunikaci. Z pohledu bydlení se jedná o vyhledávanou lokalitu k bydlení s dobrou dopravní dostupností do Frýdku-Místku a Frýdlantu nad Ostravicí.

Jedná se o stavbu tzv. pasivního rodinného domu, podsklepený, jednopodlažní s obytným podkrovím pod sedlovou střechou. V domě se nachází 1 bytová jednotka. Dispoziční řešení: 1. PP – místnost s krbem (s přípravou na vybudování kuchyně), technická místnost, sklepní a skladové prostory, vstup na terasu (užitná plocha 104,4 m2 ) 1. NP – zádveří, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pracovna, herna, WC s umývátkem, schodiště, spíž (užitná plocha 94,96 m2 ) 2. Podkroví – chodba se schodištěm, 4 pokoje, koupelna, WC (užitná plocha 83,26 m2 ) Spodní stavba je provedena z betonu pomocí bednících dílců a ŽB doplněno o zateplovací systém. Vrchní stavba (1.NP+podkroví) je řešena jako dřevostavba, provedena konstrukčním systémem STEICO. Nosnou konstrukci střechy tvoří dřevěný sedlový krov. Krokve z prvků STEICO. Střecha sedlová s krytinou z KM Beta. Vnitřní omítky tenkovrstvé. Vnitřní keramické obklady v koupelnách, WC a kuchyni. Podlahy v 1.NP tvoří keramické dlažby, v podkroví jsou plovoucí podlahy. Klempířské konstrukce z měděného plechu. Schodiště do suterénu betonové, do podkroví dřevěné z masívu. - 5 - Vytápění je upraveným vzduchem (teplý-studený, dle potřeby napojený na rekuperaci). Zdrojem pro přípravu vzduchu je tepelné čerpadlo, zdrojem TUV je el. bojler. Rozvod teplého vzduchu zajišťuje systém vzduchotechniky s vyústěním v podlaze. Splaškové vody svedeny do domovní ČOV. Další vybavení tvoří krb v obývacím pokoji (16kW) a druhý krb v suterénu (12 kW). Rodinný dům byl postaven před 10 lety. Technický stav odpovídá uvedenému stáří. Budou nutné investice do opravy dřevěné terasy. RD je napojen na přípojky inženýrských sítí a to na elektřinu a vodu. Obestavěný prostor objektu činí 1 026 m3 . Zastavěná plocha objektu činí cca 118 m2 + dřevěná terasa 50,27 m2 . Užitná podlahová plocha objektu činí 282,62 m2 .

Property Characteristics

Listing ID640511
LayoutOther
Available from01/04/2021
ConditionVery good
Building typeWooden
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewageHome sewage treatment plan
Užitná plocha283
Fully furnishedPartly
Plot space2,202
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingOther
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Additional information

Terrace
Parking
Cellar
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportJanovice, škola
🚶 318 m (4 min)
Post officeJanovice u Frýdku-Místku
🚶 5 m (0 min)
ShopH&H
🚶 195 m (2 min)
BankČeská spořitelna, Dobrá
🚘 13,384 m (16 min)
RestaurantHostinec Ondráš
🚶 527 m (6 min)
PharmacyAgel
🚘 7,710 m (10 min)
SchoolZákladní a Mateřská škola Janovice
🚶 378 m (5 min)
Kindergarden
🚶 13 m (0 min)
Sports fieldTJ Sokol
🚘 4,789 m (6 min)
PlaygroundLanové hřiště
🚶 454 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.