Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 22 m² without real estateNa Dolinách, Prague - Nusle

Na Dolinách, Prague - Nusle
PriceCZK 1,940,000


Nabízíme k prodeji malý, útulný byt v OV ve skvělé lokalitě, přímo pod Vyšehradem, se skvělou dopravní dostupností. 2 min chůze od domu jezdí 4 tramvajové linky + noční spoj. 2 zastávky metro B Palackého nám., metro C Pražského povstání 4-5 min chůze či 2 zastávky autobusem 148, který staví za rohem.

Byt je velice tichý, velké okno orientované do dvora, slunný. Není vůbec slyšet hluk z ulice! Nachází se v 5.-posledním patře cihlového domu s výtahem. Byt i dům jsou ve velmi dobrém stavu. V bytě jsou nová plastová okna, plovoucí podlahy, kuchyňský koutek, komora, v koupelně vana se sprchou. Veškerý nábytek, lednice v ceně (stáří 2,5 roku). K bytu náleží sklepní kóje. Dům má novou střechu, stoupačky. Naprosto bezproblémoví sousedé.

V okolí veškerá občanská vybavenost- škola i školka ve vedlejším bloku, pošta, banky, restaurace, obchody... Dům sousedí s vilovou čtvrtí. Možnost bohatého sportovního i kulturního vyžití vyžití- na vltavském nábřeží vyhlášená cyklostezka, Žluté lázně, Podolský bazén, k Národnímu divadlu 4 zastávky tramvají, dostupnost kamkoliv do centra zhruba 10 min.

Jsem majitel. Právní servis zajistím.

S RK NEKOMUNIKUJI, !!!

Property Characteristics

Listing ID6400
LayoutStudio
Building typeOther
Užitná plocha22
OwnershipOther
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.