Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 80 m² without real estateUnhošťská, Hostivice - Litovice, Středočeský Region

Reserved
Unhošťská, Hostivice - Litovice, Středočeský RegionPartially equipped • Parking
PriceCZK 6,300,000


Jako přímý majitel nabízím byt 3+kk o velikosti 80,5 m2, s nádhernou zastřešenou terasou o velikosti 14,7 m2. Byt se nachází v přízemí bytového domu v Hostivici s orientací oken obývacího pokoje a pokoje 1 na jih a pokoje 2 na sever, nedaleko centra krásného města s nádhernou přírodou. Tento velice vkusně a moderně zařízený byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji, samostatnou toaletou, koupelnou s další toaletou, obývacím pokojem s prostorným kuchyňským koutem a vstupem na zastřešenou terasu. Ze zastřešené terasy se dá vyjít na společnou zahradu. Celá část terasy se zahradou je oplocená. K bytu náleží podíl na prostoru před domem, určený k parkování jednoho auta.

To vše na velmi žádaném atraktivním a zároveň klidném místě v blízkém okolí krásných rybníků, cyklostezek a s pěší dostupností veškeré občanské vybavenosti do 10 min např. škola, mateřská školka, pošta, obchody. V blízkosti domu se také nachází autobusová zastávka s dojezdem na metro Zličín. V Hostivici je také možno využít vlakového spojení směr Praha, Kladno, Beroun.

Výhodou jsou velmi nízké měsíční náklady na bydlení (vytápění, teplá voda, vodné, stočné, svoz kom. odpadu, příspěvky do fondu) + vlastní spotřeba elektřiny a plynu. Byt je vhodný pro rodinu s dětmi.

Property Characteristics

Listing ID639936
Layout3+kk
Available from01/01/2021
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick
HeatingGas boiler

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.