Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 53 m² without real estatePodolská, Prague - Podolí

Podolská, Prague - PodolíPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped
PriceCZK 8,499,999


Prodej bytu 2kk o velikosti 53,1m2 v OV, po kompletní rekonstrukci, cihlového domu bez výtahu v 2NP, s možností využití uzavřeného vnitrobloku se zelení, staré zástavby v žádané lokalitě Pražského Podolí.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí včetně elektroinstalace v bytě, štuku a výmalby, položení podlah dlažby i obkladů v barvě bílo – černého provedení chodeb bytu, položených plovoucích podlah v pokojích, osazená okna v plastu s vnitřními parapety a žaluziemi, interiérové dveře včetně obložení – částečně proskleny v barvě světlého dřeva, značky Sappeli, vchodové bezpečnostní dveře Sappeli, nová topná tělesa s termostatickými hlavicemi. Byt je dispozičně řešen vstupem do prostorné chodby bytu s dlažbou, lemovanou po celé délce okny. Dále vstoupíme do prostorné předsíně bytu se samostatnou kuchyňskou částí včetně nadčasové kuchyňské linky do tvaru písmena L v barvě krémové slonové kosti včetně vestavěných spotřebičů (sklokeramické varné desky, trouby, myčky, digestoře, podlinkového osvětlení) v kuchyni se nachází i schovaný kondenzační kotel na ohřev a topení v bytě. V předsíni vchod do samostatné koupelny se zděným jádrem a vanou v pastelové barvě obkladů a dlažby oranžovo – bílo - zelenkavé. V předsíni na proti koupelně samostatné WC ve stejné barvě koupelny a samostatná uzavřená komora. Z chodby projdeme do obývacího pokoje byty, kterým pak vstoupíme do ložnice. Byt je velice světlí s okny vedoucí do vnitrobloku i ulice. V bytě zaveden plyn, internetové připojení, kabelová TV, dostatek zásuvek a připojení v pokojích. Pražské Podolí nabízí v pěší dostupnosti veškerou občanskou vybavenost, ZŠ, MŠ, lékaře, potraviny, večerku, bankomaty, řezníka, poštu, květiny, restaurace, cukrárnu atd. Lokalita Podolí je výhodná pro svou dostupnost do centra i mimo Prahu, na metro trasa C, Pražského Povstání cca 12 minut chůze nebo autobusem cca 6 minut, tramvaj dvě minuty chůze, BUS za rohem 1 minuta chůze – vše v dosahu. V blízkosti vede cyklostezka, plavecký bazén Podolí, Žluté Lázně a mnoho jiných sportovních a kulturních vyžití. Parkování možné v ulici na modrých zónách.

RK nevolat

Property Characteristics

Listing ID633933
Layout2+kk
Available from01/03/2022
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »
Užitná plocha53
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná
HeatingGas boiler
DesigneStandard

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportPodolská vodárna
🚶 77 m (1 min)
Post officePraha 49
🚶 39 m (0 min)
ShopMaso Uzeniny
🚶 0 m (0 min)
BankKomerční banka
🚶 129 m (2 min)
RestaurantStaročeská hospoda u Horů
🚶 90 m (1 min)
PharmacyLékárna v Podolí
🚶 93 m (1 min)
SchoolZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 248 m (3 min)
KindergardenVysehrad Monsters
🚶 574 m (7 min)
Sports field
🚶 517 m (6 min)
Playground
🚶 190 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.