Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 130 m² without real estateU Ručiček, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský Region

U Ručiček, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped • Parking
PriceCZK 11,499,999


Prodám dům - prosluněnou dřevostavbu, zkolaudováno 05/2020, dispozice 4kk. Domu vévodí velký obývací pokoj s kuchyní (45m) a 5m prosklenou částí do zahrady, dále je tam ložnice, dva dětské pokoje, jedna velká koupelna s vanou a sprchovým koutem a WC a jedna menší koupelna se vstupem přímo z ložnice se sprchovým koutem a WC a technická místnost. K domu náleží kryté parkovací stání pro 2 osobní auta, sklad na zahradní nářadí a nábytek o velikosti 10m čtverečních, na pozemku je zabudovaná dešťová jímka na vodu, je hotová příprava na terasu, příprava na příjezdovou cestu ke stání a chodník. Pozemek zatím není oplocen. Na půdě je skladovací prostor cca 25m. Ve všech místnostech jsou venkovní rolety na elektro ovládání, v koupelnách a technické místnosti mléčné fólie na sklech.

Typ vytápění - elektrokotel, podlahové topení. V obývacím pokoji jsou krbová kamna.

Skvělá lokalita v tiché zástavbě rodinných domů z roku 2012, 1min chůze na autobus, který jede na Metro Budějovická. Dostupnost autem do centra Prahy 45min ve špičce. Supermarket Billa 1,5km od domu. Kousek od domu dětské hřiště, les, vycházková trasa.

Některé fotky jsou již starší, z výstavby, dům má všechna světla, uvnitř je dodělán komplet, kolem domu jsou přípravy na vše. Nutno vidět na prohlídce.

Na místě je vestavěná kuchyň s ostrůvkem, lesklá bílá barva s vestavěnými spotřebiči. V technické místnost a v zahradním skladu jsou regály na uložení věcí. Dále je zde velká vestavěná skříň v ložnici a vestavěná skříň v předsíni. V koupelnách jsou značkové vestavěné koupelnové skříňky pod umyvadly. Celý dům je zařízen vkusně do bílé a šedé barvy, industriálně a minimalisticky.

Property Characteristics

Listing ID633164
Layout4+kk
Available from01/01/2021
ConditionNew-build
Building typeWooden
RisksPrověřit »
Užitná plocha130
Fully furnishedPartly
Plot space840
Floor1
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.