Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateKafková, Prague - Dejvice

Kafková, Prague - DejviceLift • Parking
Monthly rentCZK 13,400

+ Service chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 13,400


Nabízíme bydlení v centru kavárenské čtvrti, odkud je všude blízko - deset minut pěšky do zahrad Pražského hradu, tři minuty na metro a třicet sekund do nejbližší kavárny přes ulici. Prosluněný byt (orientace oken je na jih) v činžovním domě z první republiky s parketami na podlaze, špajzem vestavěným do zdi, novou plně vybavenou kuchyňskou linkou a nádhernými dřevěnými špaletovými okny. Jinak kromě pračky v koupelně je byt nevybavený. Nám už byl se třemi dětmi malý, proto ho musíme pronajmout a přesunout se do většího. Dvěma lidem a jednomu děťátku ovšem v pohodě stačí, díky praktické dispozici - kuchyň jsme postavili v prostorné předsíni, a tak vznikly dva samostatné neprůchozí pokoje. Byt má svůj genius loci, opravdu dobře se v něm bydlí, a my se těšíme, až se tam jednou vrátíme. Ve vnitrobloku je dokonce společná zahrádka, na níž se dá v létě posedět, sklep spolu můžeme sdílet (nemůžeme ho úplně vyklidit, ale třeba jízdní kolo tam mít můžete. Kromě toho je v domě kočárkárna. Co se praktické stránky týče, nechybí ani výtah.)

Podmínkou je dlouhodobý pronájem, ideálně páru, který by se zde usadil. Je samozřejmě možné zařídit zde trvale bydliště, což zakládá právo na parkování v modré zóně, ale pokud auto nemáte, bez problémů se bez něj obejdete - stanice metra A Dejvická je tři minuty chůze od domu, tramvajová zastávka Vítězné náměstí minuty dvě. Přesto ruch dopravy v bytě neuslyšíte, neboť okna směřují do vnitrobloku. Jediné, co idylu malinko narušuje, je poštovní dvůr, který ráno ožívá ruchem, při zavřených oknech o něm ale ani nevíte. Každopádně je nutné se přijít podívat, slovní popis zajisté kouzlo místa nevystihne.

Jen pro doplnění, kdybyste náhodou byli milovníky aut a chtěli svého miláčka garážovat pod střechou, není problém zajistit za příplatek 1500 korun měsíčně garážové stání asi sedm minut chůze od bytu.

V mezipatře je také sdílený balkónek, na němž se dá třeba věšet prádlo nebo přechovávat vánoční stromeček.

Těšíme se na vaše odpovědi, buď přes formulář tohoto serveru nebo na tento email: karolina.prchalova@gmail.com. Za zájem, pokud jste dočetli až sem, děkují Roman a Karolína Švidrnochovi.

Property Characteristics

Listing ID632769
Layout2+kk
Available from01/12/2020
Floor5
Building typeBrick
AgeOver 50 years
DesigneStandard
Užitná plocha42
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
HeatingGas boiler

Additional information

Cellar
Lift
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.