Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 70 m² without real estateKe Zlatníkům, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský Region

Ke Zlatníkům, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 3.6 m² • Cellar 3 m²
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 7,000
+ Refundable depositCZK 25,000


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný podkrovní byt 2+kk. Byt se nachází v centru Dolních Břežan v klidné rezidenční části obce. Dispozice jsou obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnice, koupelna s rohovou vanou, WC, kumbál s prostorem na pračku a sušičku, zádveří, chodba. Dále je k dispozici balkón, sklípek a předzahrádka (30 m2).

Byt je dispozičně vhodný pro jednotlivce, pár, případně pár s dítětem. Kuchyň je vybavená sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří.

Byt se nachází v domě o dvou bytech se samostatnými vchody. Střešní okna jsou orientována na západ a na východ, balkón i předzahrádka jsou orientovány na jih s výhledem do zeleně.

Dům je vytápěn centrálně plynovým kotlem s ohřevem teplé vody. Byt je navíc vybaven klimatizací a krbovými kamny (nedávno instalováno). Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. V domě je přípojka na internet VDSL (CETIN) s pokrytím bytu samostatnou Wifi sítí. V domě je centrální rozvod signálu z TV antény pro pozemní vysílání (DVB-T2 vysílání). Byt má samostatný elektroměr a vodoměr na teplou a studenou vodu.

Pro byt jsou vyhrazena až dvě parkovací místa v soukromém dvoře, kterého je dům součástí.

Obec zajištuje nadstandartní občanskou vybavenost: velká škola, dvě školky, sportovní hala, fitness centrum, fotbalové hřiště, velké náměstí s obchody a službami, dětská hřiště, rozsáhlý keltský park, kulturní centrum, cyklostezky atd.

Doprava MHD: autobusy 333 a 331 na Metro C Kačerov a Opatov nebo 341 do Modřan (20 minut). Krátké intervaly, noční autobusy. Byt se nachází 300 m od autobusové zastávky na náměstí. Autem: 1 km nájezd na Pražský okruh.

I offer reconstructed attic flat for rent. Flat is in the center of small town Dolní Břežany in quiet residential district. Flat layout is living room with kitchen, bedroom, bathroom with corner bath, WC, closet with space for washing machine and dryer, entry foyer, corridor. Further available is balcony, cellar and front garden (30 m2).

Flat is suitable for single person, couple or couple with a child. Kitchen is equipped with electrical cooking plate, electrical oven and kitchen extractor.

Flat is inside building of two flats with separate entrance door. Roof windows are oriented to west and east, balcony and front garden are oriented to south with view to green.

Building has central gas heating with central boiler for warm water. Flat is additionally equipped with air conditioner and fireplace (recently installed). Building is connected to water distribution pipeline and sewerage system. Building has internet VDSL line with dedicated Wi-Fi for the flat. Building has central TV antenna signal distribution for terrestrial broadcasting (DVB-T2). Flat has electric meter, cold and warm water meter.

Up to two parking places are dedicated for the flat in the private yard where the flat is located.

Town has all public facilities and services: schools, kinder gardens, sports and fitness hall, football pitch, central square with shops and services, big central park, community center, bicycle paths and so on.

Public transport: bus 333 and 331 to Prague Metro C Kačerov and Opatov or bus 341 to Modřany tram station (20 minutes). Short intervals, night busses. Flat is 300 m from bus stop in the center. By car: 1 km to entrance to Prague highway ring.

Property Characteristics

Listing ID632620
Layout2+kk
Available from01/09/2023
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony: 3.6 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot
Basement: 3 m²
Front garden 30 m²

What you will find nearby

Public transportDolní Břežany, náměstí
\uD83D\uDEB6 259 m (3 min)
Post officeDolní Břežany
\uD83D\uDEB6 524 m (6 min)
ShopTesco Express
\uD83D\uDEB6 416 m (5 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 413 m (5 min)
Restaurant
\uD83D\uDEB6 296 m (4 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDEB6 622 m (7 min)
SchoolZákladní škola Dolní Břežany
\uD83D\uDEB6 394 m (5 min)
KindergardenMŠ Jesenice
\uD83D\uDE98 4,608 m (7 min)
Sports fieldSportoviště obce Vestec
\uD83D\uDE98 5,241 m (9 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 451 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.