Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale Small studio • 12 m² without real estateŠemnice - Šemnice, Karlovarský Region

Šemnice - Šemnice, Karlovarský RegionPartially equipped
PriceCZK 390,000


Nabízíme k prodeji rekreační objekt na vlastním pozemku v obci Pulovice vzdálené 10km od centra Karlových Varů. Cesta autem trvá 10-15 minut. Pozemek a vlastní poloha chaty skýtá soukromí, přestože se okolo nachází další sousedé.

Chata je dřevěná s ocelovou konstrukcí a stojí na kovových nosnících, které brání případné vlhkosti. Je koncipována jako 1kk 12m2, kde naleznete místo pro spaní, odpočinek, jídelní kout i sporák na tuhá paliva sloužící zároveň jako zdroj tepla. Původní majitel dokázal zakomponovat mnoho funkcí do poměrně malého prostoru což budoucí majitelé jistě ocení. Chata je napojena na vodu a elektrickou energii. WC je suché, s obrovskou kapacitou a nachází se v samostatné budově. Odpad je řešen obecními plastovými kontejnery na tříděný, biologický a smíšený odpad.

Chata stojí na vlastním 503 m2 velkém pozemku. Pozemek je velmi pěkný, částečně udržovaný a nabízí rovinatou část pro pěstování rostlin i kopcovitou část odkud je nádherný pohled na okolní krajinu.

Na pozemku se dále nachází dílna, která sousedí s chatou, dřevník a důkladný sklípek zahloubeny do skály a zajišťující správnou teplotu pro skladování potravin či nápojů. Nad sklípkem v kopci stojí sklad a již zmiňované suché WC s odděleným úložným prostorem.

V blízkosti chaty jsou smíšené lesy, cyklostezka, protéká řeka Ohře, nedaleko lázně Kyselka a Andělská Hora. Okolí nabízí různé možnosti pro chvíle odpočinku i aktivního trávení volného času.

Property Characteristics

Listing ID632424
LayoutSmall studio
Available from24/10/2020
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha12
Fully furnishedPartly
Plot space503
Building typeWooden

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.