Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 38 m² without real estateDrahobejlova, Prague - Libeň

Drahobejlova, Prague - LibeňPublic transport 1 minute of walking
PriceCZK 3,500,000


Nabízím k prodeji útulný podkrovní byt v cihlovém domě (v OV), 1+kk s vestavěným patrem na spaní. Byt se nachází v lokalitě Harfa na Praze 9, která nabízí vše doslova na dosah ruky. U domu je nákupní centrum s nepřeberným množství obchodů, restaurací a zábavy. Jen 3 minuty chůze od domu se nachází O2 arena a O2 universum. Parky, dětské hřiště, poliklinika, divadlo a další možnosti jsou v dochozí vzdálenosti.

Byt se skládá z předsíně, kde jsou na míru vyrobené úložné prostory. Koupelny se sprchovým koutem a záchodem. Z předsíně se dostanete do obývací části s pracovním a kuchyňským koutem (opticky rozděleno díky přiznaným dřevěným trámům). U kuchyňské linky jsou zhotoveny dřevěné schody tzv.mlynářské do patra, kde se nachází otevřený prostor ložnice (levá část) a po pravé straně úložný prostor vč. umístěného kotle na ohřívání vody. Topení v bytě zajišťují elektrická kamna na noční proud v obývací části. K bytu náleží i sklepní kóje v suterénu budovy (5,4m2). Celý dům prošel vnitřní rekonstrukcí.

Dopravní dostupnost tohoto bytu je bezkonkurenční. Pár kroků od domu (vpřed i zadní části jsou zastávky tramvají (Ocelářská, Divadlo Gong) a stanice metra B Českomoravská je jen chvilku chůze. Cesta do centra zabere pouze 10 minut.

Byt se nachází ve standardním spíše dobrém stavu - plně vybavený, viz fotografie (lze odvézt i ponechat, dle individuální domluvy). Poplatky vůči SVJ v domě jsou relativně nízké, 1971 Kč. Je vhodný na pronajímání či jako startovací byt.

S ohledem na naše rozhodnutí o prodeji bytu, budeme ukončovat nájem slečně, která zde bydlela 2 roky za 15K/měsíčně (ev. domluva o prodloužení nájmu pod novým majitelem bytu je možná).

Byt je zatížen hypotékou, která bude prodejem plně splacena.

Property Characteristics

Listing ID631502
LayoutStudio
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha38
Available from01/02/2021
Floor6
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportDivadlo Gong
🚶 163 m (2 min)
Post officeZásilkovna
🚶 56 m (1 min)
ShopMINI MARKET - NTTcz
🚶 22 m (0 min)
BankČSOB
🚶 222 m (3 min)
RestaurantŠvejk restaurant U Brázdů
🚶 137 m (2 min)
PharmacyCithara
🚶 434 m (5 min)
SchoolSŠ umělecká a řemeslná
🚶 218 m (3 min)
Kindergarden
🚶 460 m (6 min)
Sports fieldKB5
🚶 62 m (1 min)
Playground
🚶 116 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.