Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+kk • 147 m² without real estateAdamovská, Adamov - Adamov u Českých Budějovic, Jihočeský Region

Adamovská, Adamov - Adamov u Českých Budějovic, Jihočeský Region
PriceCZK 6,290,000


REALITNÍ KANCELÁŘE A MAKLÉŘI - NEKONTAKTOVAT!!!

DŮM "B" PRODÁN

Nově nabízíme k prodeji novostavbu dvojdomu v atraktivní a klidné lokalitě pro bydlení v Adamově – ul. Třešňová. Projekt představuje moderní bydlení s dostatkem místa pro celou rodinu a lokalitu s výhledem na celé České Budějovice, přitom ale snadno dostupnou do centra Českých Budějovic. Domy jsou dvoupodlažní o dispozici 4 KK (plocha cca. 147 m2) + podkroví, součástí domu je vlastní zahrada, terasa a 2 parkovací stání. Přízemí domu dominuje velký obývací pokoj s kuchyní a se vstupem na terasu do hlavní části zahrady. V přízemí se dále nachází vstupní hala, sklad, koupelna a technická místnost. V patře domu jsou 3 ložnice a koupelna s vanou, sprchou a WC. Před domem jsou 2 parkovací stání. Místo poskytne komfortní bydlení, dostatek klidu a soukromí pro pohodlný život. Lokalita Adamov a blízké okolí má všechny služby pro občanskou obslužnost (škola, mateřská škola, MHD, lékař, potraviny, pošta, dětské hřiště, apod.). Centrum města České Budějovice je na dosah (10 min. autem).

V současné době nabízíme k prodeji rodinný domek “A”, který má pozemek 524m2, cena 6.290.000,-Kč a rodinný domek “B”, který má pozemek 463m2, cena 6.090.000Kč. Každý dům bude stát na svém vlastním pozemku. Předpokládaný termín zahájení stavby je 10/2020. V případě zájmu o informace a rezervaci nás kontaktujte pod uvedeným tel. číslem.

Možnost zajištění výhodného financování za aktuálně nejlepších podmínek.

Property Characteristics

Listing ID631402
Layout4+kk
Plot space524
Floor1
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha147
Available from30/06/2021
ConditionNew-build
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.