Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 81 m² without real estateNa Zahrádkách, Újezd u Brna - Újezd u Brna, Jihomoravský Region

Na Zahrádkách, Újezd u Brna - Újezd u Brna, Jihomoravský RegionParking • Garage
PriceCZK 4,499,000


Prodej družstevního mezonetového bytu 3+kk s garážovým stáním v Újezdě u Brna. Jedná se o cihlovou novostavbu zkolaudovanou v roce 2005. Družstevní nemovitost bude v roce 2025 převedena do osobního vlastnictví za 1 Kč.

Celková obytná plocha 81m² + garážové stání 31m² . Byt se nachází v prvním patře bytového domu v klidné ulici. K bytu náleží balkon 5,36 m², sklep 3 m² a garážové stání 31 m² v suterénu domu pro jeden automobil. Dispozice: předsíň 4,7 m², ložnice 12,5 m², koupelna s wc 5,5 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 23 m². Z obývacího pokoje vede schodiště do patra, kde se nachází dětský pokoj o velikosti 23 m² a šatna 1,1 m². Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel. Orientace oken východ/západ.

Město Újezd u Brna leží 16 km od Brna, má plnou občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, obchody, supermarket Penny, lékárna, pošta, sportovní vyžití). Výborná dostupnost MHD, vlakem a autobusem. Ideální bydlení pro rodinu s dětmi.

Od celkové ceny bude odečtena zbývající část anuity (cca 110 000Kč).

Property Characteristics

Listing ID630312
Layout3+kk
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha81
Available from11/10/2020
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Parking
Cellar
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.