Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² bez realitkyZa Lékárnou, Rtyně v Podkrkonoší - Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký Region

Za Lékárnou, Rtyně v Podkrkonoší - Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký RegionParking
PriceCZK 1,400,000


Zdravíme,

nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v ulici Za Lékárnou ve Rtyni v Podkrkonoší ve staré cihlové zástavbě. Jedná se o dům se třemi nadzemními podlažími. Byt je umístěn ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží. Je orientován na dvě světové strany, tím je dobře prosluněn. Z obytného prostoru má výhled na jihozápad do klidného meziblokového prostoru, kde se nachází velká travnatá plocha s hřištěm pro děti.

Byt má současnou dispozici 2+1 o celkové ploše 57m2 a je ve stavu před rekonstrukcí. K bytu jsou pak k dispozici i dva menší sklepní prostory a část půdy. V současnosti je byt vytápěn elektrickými přímotopy, ohřev vody zajišťuje bojler v koupelně. Jednoduchou stavební úpravou lze byt zhodnotit na dispozici 3+KK a získat tak plnohodnotnou místnost jako pokoj navíc. Pro tyto účely jsme pro Vás připravili možné varianty nového dispozičního uspořádání - viz foto. V nové dispozici lze také případně uvažovat o umístění krbových kamen a to díky stávajícím vnitřním komínovým průduchům. Byt je tak ideální pro mladý pár či mladou rodinu.

Byt je v centru města, cca 3 min od hlavního náměstí. V dochozí vzdálenosti se nachází potraviny, pošta, lékárna, lékař, základní škola, školka, sportoviště, kino, muzeum a další občanská vybavenost. Na autobusové nádraží se dostanete pěšky za 5 min, na vlaku jste pak za 12 min. Parkování automobilu je možné hned před domem.

Neváhejte se tedy ozvat, rádi Vám vše ukážeme.

Property Characteristics

Listing ID629095
Layout2 bedroom
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space57
Available from05/10/2020
Floor1
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Cellar
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.