Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 85 m² without real estateTeplická, Prague - Střížkov

Reserved
Teplická, Prague - StřížkovPublic transport 1 minute of walking • Lift • Garage • Terrace 9 m²
Monthly rentCZK 29,000

+ Service chargesCZK 850
+ Utility chargesCZK 4,550
+ Refundable depositCZK 60,000


Nabízím k pronájmu krásný, částečně zařízený byt 4 + kk 85 m2 s terasou, s dvěma koupelnami a soukromým garážovým stáním. Byt se nachází v 6. patře cihlového domu z roku 2013 s výtahem. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Lékaři, pošta, Lidl (50m), obchody - obchodní centrum Letňany, 200m pěšky na metro Střížkov, noční autobus před domem.

Při vstupu do tohoto bytu se ocitnete v prostorném obývacím pokoji, který je sdílen s kuchyní a jídelním koutem (34m2). Kuchyň je plně vybavena. K dispozici je sklokeramická deska, vestavěná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednice, spíž.

Z obývacího pokoje vede velké francouzské okno na terasu (9m2) s pěkným výhledem do parku. Dále se dostanete do haly, kde je vstup do ostatních místností.

Na pravé straně je samostatná toaleta vedle koupelny s rohovou vířivou vanou, dostatkem úložného prostoru a podlahovým vytápěním.

Dále ložnice (15m2) s vestavěnou šatní skříní a druhá koupelna s toaletou a sprchou a podlahovým vytápěním.

Naproti je pokoj 11m2, který je jedinečný sloupem mezi okny a je v něm vestavěná skříň. Další pokoj je 11m2.

Všechny tyto pokoje mají velká dřevěná okna s luxusními římskými roletami. K dispozici je velmi kvalitní dřevěná podlaha. Každý pokoj má samostatnou regulaci vytápění.

Pronájem možný od října. Prohlídky jsou možné po domluvě i o víkendech. Pro jakékoli závazné informace neváhejte zavolat. Zálohy na služby a zálohy na energie jsou vypočítány pro 2 osoby.

Beautiful furnished apartment 4 + kk (3 bedrooms) for rent with a total area 85 square meters with terrace and garage space located on the 6th floor of a new brick building (built in 2013) with the elevators.

The apartment consists of spacious living room with kitchen and dining area (34 square meters),The kitchen is fully equipped with stove, built in oven, microwave, dishwasher, fridge and freezer. There is a terrace (9 square meters) that is accessible through a large French-window from the living room. There are three bedrooms (11, 12 and 15 square meters) two with the build in closets of which one has en-suit bathroom and the third has projector and smart board. Main bathroom is supplied with whirlpool bath tab, washing machine and dryer. There is also separate toilet. All these rooms have large wooden windows with window blinds. There is a very high quality wooden flooring throughout the apartment. Each room has a separate heating regulation. Both bathrooms have floor heating. The flat is furnished.

The apartment is situated in a very good location 300m to metro station Strizkov, (12 minutes to the center), night buses has a bus stop in front of the house. In the neighborhood there are restaurants, shops, doctors, schools, kindergartens, post office, gym, bowling, swimming pool etc. Ice skating ring and aqua park + other sport activities are in nearby shopping mall Letňany.

Property Characteristics

Listing ID628856
Layout4+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingCentral
Užitná plocha85
Available from01/10/2023
Floor6
Building typeBrick
AgeUp to 10 years

Additional information

Terrace/deck: 9 m²
Garage
Lift
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportTeplická
\uD83D\uDEB6 87 m (1 min)
Post officePraha 9
\uD83D\uDE98 2,174 m (5 min)
ShopLidl
\uD83D\uDEB6 195 m (2 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDE98 1,956 m (4 min)
RestaurantSvatojánský Dvůr
\uD83D\uDEB6 217 m (3 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDEB6 410 m (5 min)
SchoolGymnázium Thomase Manna
\uD83D\uDEB6 260 m (3 min)
KindergardenČertíci
\uD83D\uDEB6 218 m (3 min)
Sports fieldTJ Střížkov
\uD83D\uDEB6 292 m (4 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 168 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.