Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+kk • 130 m² without real estateHrachov, Svatý Jan - Hrachov, Středočeský Region

Reserved
Hrachov, Svatý Jan - Hrachov, Středočeský Region
PriceCZK 2,580,000


Nabízíme na prodej rodinný dům - chalupu s dispozicí 3+kk (+podkroví), o podlahové ploše cca 130 m2, na pozemku 542 m2. Dům je po rekonstrukci a je hned k nastěhování.

Podkroví je připraveno na vybudování samostatné bytové jednotky o 140m2.

Jedná se o rodinný domek v nádherné rekreační lokalitě v obci Svatý Jan část Hrachov. Objekt se nachází v blízkosti přehradní nádrže Slapy, jen 11 km od Sedlčan a pouhých 64 km od Prahy, v malebné krajině Středního Povltaví patřící do turistické oblasti Toulava .

Dům je velmi poctivě a kompletně zrekonstruován a lze v něm okamžitě bydlet nebo ho používat k rekreaci (nová střecha, nové vnitřní i vnější omítky a izolace, nové okna a dveře, nové rozvody elektřiny, nové rozvody vody, odpadů a nové ústřední topení s kotlem na tuhá paliva a krbem).

V přízemí jsou dva prostorné pokoje a kuchyň s jídelnou, koupelna s vanou a toaletou a vstup do sklepa (15 m2) a stavební příprava na schodiště do podkroví.

Dispoziční řešení v přízemí je 3+kk podlahová plocha 110m2 a kotelna a vodárna 20m2.

V podkroví je podlahová plocha 140m2 a je technicky připraveno ( vyvedeny voda, elektřina a odpady) na další samostatnou bytovou jednotku. Rovněž vybudouváno 5 oken na jižní stranu s výhledem do dvora.

Topení je zajištěno kotlem na tuhá paliva s automatickou regulací podle teploty v domě, tak i možností topení v kuchyni, v krbových kamnech dřevem.

Kolmo na dům navazuje stodola 90m2, ve které je na polovině vybudovaná místnost, kam je přivedená voda a odpady a je vhodná jako součást a zázemí venkovního sezení vč. sprchy a toalety. Stodola má rovněž novou střechu.

K domu patří dvůr, na kterém v minulosti byla vybudovaná kolna a garáž. V tuto chvíli je kolna s garáží bez střechy a ponecháno jenom část obvodového zdiva pro případ, že by byl zájem garáž budovat znovu, nebylo by třeba stavební povolení.

Před štítem domu je malá zahrádka a je možné ji mít i na dvoře.

Voda do domu je přivedena z obecní studny a odpady jsou svedeny do obecní kanalizační přípojky a čističky.

Na pozemku je vybudovaná podzemní sběrná nádrž na dešťovou vodu (5m3).

Veškerá občanská vybavenost je v 2 km vzdálené obci Svatý Jan – Drážkov a v 5 km vzdáleném Kamýku nad Vltavou. Obchody Lidl, Billa a Penny jsou v 11 km vzdálených Sedlčanech.

V okolí obce Svatý Jan - Hrachov je mnoho turistických zajímavostí. Obec je obklopena nádhernou přírodou v bezprostřední blízkosti vodní nádrže Slapy a řeky Vltavy. Okolí vás zláká na cyklovýlety, vycházky do okolí, houbaření, koupání

viz https://www.mistopisy.cz/pruvodce/obec/12856/hrachov/vylety-turistika/.

V dosahu 3 minut chůze je zastávka autobusu. Dopravní dostupnost: Sedlčany 12 min, Příbram 24 min., Praha 54 min., přehrada Slapy 5 min.

Property Characteristics

Listing ID628133
Layout3+kk
Available from28/09/2020
ConditionVery good
EPCG - Mimořádně nehospodárná
SewagePublic sewage
Užitná plocha130
Fully furnishedUnfurnished
Plot space542
Building typeOther
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.