Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 46 m² without real estateKoněvova, Prague - Žižkov

Koněvova, Prague - ŽižkovPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 3,300
+ Refundable depositCZK 20,000


Pronajmu světlý, teplý a velmi tichý byt v klidném domě na ulici Koněvova. Jedná se o 2+kk (46m2) po kompletní rekonstrukci ve zvýšeném přízemí situovaném do tichého dvora.

Byt je plně vybavený a není možné do něj stěhovat vlastní nábytek. Nábytek ve všech prostorách je nový a nepoškozený. Veškeré další zařízení také. Ve všech místnostech je dostatek úložného prostoru a je možné se domluvit na případném využití sklepní kóje např. na kola nebo lyže. Vše je laděno do světlých tónů, které jdou dobře kombinovat s doplňky a dělají byt světlejším. Na podlaze je dlažba a vinyl – dobře se udržuje. Byt i dům jsou v hezkém stavu po nedávné rekonstrukci.

DISPOZICE: Z předsíně je přístup na samostatnou toaletu a do kuchyně/obýváku. Kuchyň je průchozí a je z ní přístup do prostorné koupelny a do ložnice s pracovním koutem. WC a koupelna jsou samostatné.

VYBAVENÍ: Kuchyňská linka je dělaná na míru a je v ní hezké nádobí i spotřebiče – vestavná lednice s mrazákem, vestavěná myčka i horkovzdušná trouba, plynový sporák s digestoří, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, tyčový mixer, atd. V obývací části je pohodlná pohovka a jídelní stůl se čtyřmi židlemi. V koupelně je vana, umyvadlo se zrdcadlem, zrdcadlové skříňky, pračka, fén a kombinovaný plynový kotel na topení a teplou vodu. V pokoji je postel s matrací a úložným prostorem, velká skříň na oblečení, knihovna, skříň na úklid - vč. vysavače, žehličky, ž. prkna, věšáku na prádlo, mopu atd. Součástí ložnice je i pracovní kout s psacím stolem a komodou. V oknech jsou záclony a závěsy. Jsou zde peřiny a polštáře, základní ložní prádlo, ručníky v barvě koupelny, utěrky atd. Kdo nemá své vybavení, tak v podstatě není potřeba dál utrácet peníze a investovat. V bytě vše potřebné je k dispozici.

LOKALITA: Nedaleko (cca 500m) jsou tramvajové a autobusové zastávky (15 minut do centra). Je zde dobré spojení na všechny linky metra a s dostupností není problém ani večer. V těsné blízkosti je veškerá občanská vybavenost (obchod Lidl cca 2 minuty od domu, přímo v domě je večerka, ve dvoře se nachází kino Aero, v těsné blízkosti jsou restaurace, kadeřnictví, fitness, železářství, lahůdky, cukrárna, papírnictví, plavecký bazén atd. - naprosto vše, co člověk potřebuje). Výhodou také je dobrý přístup do zeleně – Vítkov, Židovské pece, Parukářka, cyklostezka.

PRONÁJEM: Preferuji pronajmutí na rok či více. Po předchozích špatných zkušenostech pouze bez zvířat a zejména jako striktně nekuřácký. Vzhledem k dispozici je vhodný pro 1-2 osoby, ideálně klidnějšího charakteru.

Byt je volný - tedy ihned k nastěhování. Pronajmu za 14.000Kč+ 3.300Kč poplatky (pro jednu osobu jsou zálohy: 1200Kč za plyn, 600Kč elektřina, 1500Kč za vodu, popelnice, úklid v domě). Vratná záloha je 20.000Kč. Součástí ceny nájmu je UPC internet, pojištění bytu a pojištění domácnosti. Převedení či vyúčtovávání poplatků je na naší dohodě.

Property Characteristics

Listing ID627852
Layout2+kk
Available from24/09/2020
Floor1
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneStandard
Užitná plocha46
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete

Additional information

Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportOhrada
🚶 160 m (2 min)
Post officePraha 3
🚘 1,192 m (2 min)
ShopLahůdky Ohrada
🚶 125 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚶 263 m (3 min)
RestaurantNem Viet
🚶 31 m (0 min)
PharmacyNa Vápence
🚶 89 m (1 min)
SchoolGymnázium Na Pražačce
🚶 331 m (4 min)
KindergardenMateřská školka Jeseniova 98
🚶 374 m (4 min)
Sports field
🚶 362 m (4 min)
Playground
🚶 255 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.