Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 49 m² without real estateGrafická, Prague - Smíchov

Grafická, Prague - SmíchovPublic transport 1 minute of walking • Lift
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 5,700
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím pronájem zrenovovaného atypického bytu (49 m², neobvyklá dispozice - 1 + 1 + alkovna, vysoké klenuté stropy) ve zrekonstruovaném domě v Praze na Smíchově blízko Anděla. Metro Anděl/OC Nový Smíchov jednu stanici tramvají, zastávka 2 min pěšky od domu. Byt se nachází ve sníženém přízemí s výhledem do zeleně. Z kuchyně je vlastní vstup na společný velmi hezky upravený dvorek. Byt má plně zařízenou kuchyň se sklokeramickým sporákem, lednicí, pračkou, sušičkou, myčkou a mikrovlnnou troubou. V obývacím pokoji je vestavěné patro na spaní, sedací souprava ve tvaru L a dostatek úložného místa. Na hlavní místnost navazuje alkovna, která může sloužit jako samostatná ložnice nebo úložný prostor. Součástí bytu je sprchový kout, oddělená toaleta a malá předsíňka.

Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby. Poplatky zahrnují zálohy do fondu oprav ve výši 2.800,-/1 osoba nebo 3.200,-/2 osoby, připojení vysokorychlostního internetu a náklady na spotřebu el. energie, kterou bude mít nájemce převedenou na sebe.

I am offering a fully refurbished two room apartment in a residential building for rent. The building is renovated, located in Smíchov, near Anděl, with very good access to public transport (tram stop 2 min away, metro station at Anděl).

The apartment is at ground level, with access to a small, well-tended backyard. It has an atypical layout, with high ceilings. It consists of fully equipped kitchen (fridge, electric stove, dishwasher, washing machine, microwave oven), living room with alcove, shower and separate toilet. The living room includes double bed on raised platform,couchand wardrobe. The large alcove can be used for storage.

The place is ideal for couples or a single person. Monthly payments include high-speed internet connection and down payment for electricity.

Property Characteristics

Listing ID627475
Layout2+kk
ConditionGood
Building typeBrick
Užitná plocha49
Available from24/09/2020
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Additional information

Lift
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportBertramka
🚶 121 m (1 min)
Post officePraha 53
🚘 1,996 m (4 min)
Shop
🚶 13 m (0 min)
BankErste Bank
🚶 613 m (7 min)
RestaurantCJ26 Restaurant
🚶 7 m (0 min)
PharmacyEUC Lékárna
🚶 734 m (9 min)
SchoolZákladní Škola Grafická
🚶 65 m (1 min)
Kindergarden
🚘 1,577 m (3 min)
Sports field
🚘 2,535 m (7 min)
Playground
🚶 267 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.