Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 80 m² without real estateChýně - Chýně, Středočeský Region

Chýně - Chýně, Středočeský Region
PriceCZK 5,339,000


Nabízíme prostorný, světlý byt o dispozici 3+kk a velikosti 80m2. Nyní je byt upraven na 2kk, ale lze jednoduše uvést do původního 3kk. Byt se nachází v 2.NP z celkových 3 NP.

Útulný byt je součástí dřevostavby bez výtahu. Budova stojí ve velmi žádané lokalitě, na okraji obce Chýně. Dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj, jídelna s kuchyňským koutem, ložnice, vstupní hala, koupelna a samostatné WC. Byt je světlý, velmi příjemný. V bytě zůstane vybavená kuchyň, vestavěná skříň v ložnici a malý nábytek v koupelně. Ostatní vybavení po domluvě. Součástí bytu jsou 2 balkony. 1. balkon se vstupem z jídelní části je vybaven markýzou, vstup na 2 balkon je z prostorného obývacího pokoje. Byt je vybaven předokenními roletami.

V obci naleznete kompletní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, obchod, praktický lékař, kadeřnictví, pošta, minipivovar, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště atd. Chýně u Prahy patří mezi vyhledávané a rozvíjející se obce se snadnou dostupností do centra metropole (25 minut), nebo do srdce Křikovklátska (20 minut). Byt je volný k nastěhování ihned. K bytu náleží jedno parkovací stání přímo před domem.

Tel. kontakt 723 346 554

Property Characteristics

Listing ID627461
Layout3+kk
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha80
Available from15/10/2020
Floor2
Building typeOther
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.