Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 92 m² without real estateŠošůvka - Šošůvka, Jihomoravský Region

Šošůvka - Šošůvka, Jihomoravský RegionParking
PriceCZK 3,490,000


Nabízíme k prodeji novostavbu řadového domu k dokončení, s terasou, zahrádkou a dvěma vlastními parkovacími místy v Šošůvce v Moravském krasu. Dům je dvoupodlažní, v přízemí se nachází zádveří, technická místnost, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu, schodiště a sklad. Ve druhém patře je ložnice 15 m2 orientovaná do zahrady, koupelna s toaletou a pokoj 17 m2. Dům je nyní ve fázi dokončování hrubé stavby.

Z vnějšku bude stavba zcela dokončena a bude obsahovat: základová deska, obvodové zdi s vnějšími omítkami, okna, vchodové dveře, sedlová střecha, střešní krytina, okapový systém, hromosvod. Interiér bude předán v podobě hrubé stavby a bude zahrnovat: konstrukce nosných obvodových příček, schodiště a stropů, příprava na elektroinstalaci, vodoinstalaci a plyn. Interiér tak lze dokončit zcela podle vašich představ.

Domy (celkem tři) jsou situovány v klidném centru obce. K dispozici je poslední, prostřední dům. Cena je včetně pozemku a DPH. Nakupujete přímo od stavitele, neplatíte provizi RK! Pro více informací a kompletní dokumentaci nás neváhejte kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID627270
LayoutOther
Available from31/01/2021
ConditionUnder construction
EPCB - Velmi úsporná
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Užitná plocha92
Fully furnishedUnfurnished
Plot space157
Building typeBrick
HeatingGas boiler
SewagePublic sewage

Additional information

Terrace
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.