Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

House for sale 3+1 • 100 m² without real estateJiráskova, Boskovice - Boskovice, Jihomoravský Region

Jiráskova, Boskovice - Boskovice, Jihomoravský RegionGarage
PriceCZK 710,420


V rámci likvidace pozůstalosti - nařízené Okresním soudem v Opavě, sp.zn. 20 D 169/2017, je likvidačním správcem AIKVLK.CZ v.o.s. zpeněžován podíl o vel. 1/4 na pozemku p.č. 2607, zastavěná plocha a nádvoří, jejíž součástí je stavba: Boskovice, č.p. 1239, bydlení, a parcela p.č. 2610, zahrada, jak jsou tyto nemovitosti zapsány pro obec a katastrální území Boskovice na LV č. 103 v katastru vedeném Katastrálním úřadem pro Jihomoravský kraj, Katastrálním pracovištěm Boskovice.

K dispozici je zpracovaný znalecký posudek na prodávaný spoluvlastnický podíl na nemovitosti ve výši jedné čtvrtiny – cena obvyklá: 710.420,-- Kč. Likvidační správce pozůstalosti je povinen prodat nemovitosti nejvýhodnější nabídce kupní ceny.

Znalecký posudek je možné vyžádat u likvidačního správce pozůstalosti, případně je možné po dohodě s likvidačním správcem a ostatními spoluvlastníky uskutečnit obhlídku nemovitostí.

Property Characteristics

Listing ID627216
Layout3+1
Plot space1,122
Building constructionBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha100
Available from01/10/2020
ConditionGood
EPCG - Extremely uneconomical

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.