Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Cottages and summer houses
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Recreational property for sale 2+kk • 37 m² without real estateGrégrova, Lštění - Lštění, Středočeský Region

Grégrova, Lštění - Lštění, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,200,000


Chcete trávit víkendy v romantickém klidu vlastní celodřevěné a podezděné chaty s jižním pozemkem a vlastní studnou, uprostřed lesů a přesto 30km od hranic Prahy?

Přímý majitel nabízí k prodeji chatu ve slavném výletním místě trampů a chatařů, v osadě Potočina, u Čerčan, obec Lštění, 10km od Benešova. Chata je ve skvělé dojezdové vzdálenosti od Prahy po D1, a jen kilometr po staré benešovské a dále přímo do chatařské osady. Osada je tvořena malebným údolím s potokem (v bezpečné vdálenosti od chat), na jehož vrcholech jsou v příjemné vzdálenosti rozmístěny chaty starousedlíků.

Pozemek 416 m2 je v osobním vlastnictví, náleží k chatě a je vedem dle LV jako ,,ostatní plocha”, chata má číslo evidenční a je vedena jako stavba pro rodinnou rekreaci. Pozemek je posledním a největším pozemkem osady. Je posledním pozemkem, k nemuž lze dojet autem, má tedy absolutní soukromí a je jižně orientovaný a na nejvyšším místě, což zaručuje absolutní světelnost a slunce po celý den. Pozemek je tvořen několika terasami, s dostatečným prostorem pro slunění, záhonky či odpočinek pod slunečníkem. Pozemek má vlastní vrtanou studnu a voda je přivedena i s odpadem do jímky, až do chaty. Je zde teplá i studená voda, přistavěný sprchový kout a suché wc.

Chata může pro náročnějšího klienta vyžadovat drobné stavební úpravy, její charakter však evokuje dobu jejího vzniku, kolem roku 1940, kdy vnitřně vykládané prostory dřevem a kamna na tuhá paliva byly součástí chatařské atmosféry. Chata má celkem 37m2, disponuje verandou, prosklenou kuchyní, wc a koupelnou, obývacím pokojem s palandami a společenským vybavením. Majitel si vyhrazuje právo nejednat s RK a pouze s přímými zájemci.

Tel. na majitele: 00420 603 95 54 72

Property Characteristics

Listing ID626973
Layout2+kk
Available from21/09/2020
Building typeWooden
AgeOver 50 years
DesigneStandard
Užitná plocha37
Fully furnishedFully furnished
Plot space416
EPCD - Méně úsporná
HeatingOther
WaterWater well

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.