Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 63 m² without real estateŠkolní, Ústí nad Orlicí - Kerhartice nad Orlicí, Pardubický Region

Školní, Ústí nad Orlicí - Kerhartice nad Orlicí, Pardubický Region
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 3,700
+ Refundable depositCZK 18,000


Nabízíme pronájem rekonstruovaného bytu 2+1. Byt se nachází v klidné části města Ústí nad Orlicí, v Kerharticích. Byt se nachází v 1. patře revitalizovaného bytového domu, který je kompletně zateplený a bytové jednotky mají plastová okna. V docházkové vzdálenosti od bytu se nachází škola, školka, potraviny, autobusová zastávka a vlakové nádraží.

Na ploše 63 m2 se nachází obývací pokoj, ložnice, jídelna spojená s kuchyňským koutem, chodba, koupelna a WC. K bytu náleží také prostorná, 6 m2 velká, kóje, umístěna vedle bytového domu, kde je také hodně prostoru k zaparkování aut. Součástí bytu jsou lednice, sporák s troubou, mikrovlnná trouba. Celkové náklady na bydlení jsou příznivé - měsíční zálohy činí 1200 Kč (fond oprav, vodné a stočné a poplatky společné prostory). Měsíční zálohy na elektřinu pak 2500 Kč.

Property Characteristics

Listing ID626793
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
Užitná plocha63
Available from01/10/2020
Floor1
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.