Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 65 m² without real estateFričova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Designed for roommates
Fričova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 13,500


Ahoj, právě jsme si sehnali krásný zrekonstruovaný byt 3+1 na ulici Fričova - Žabovřesky, ale stále hledáme dva spolubydlící. Potřebovali bychom obsadit jeden největší neprůchozí pokoj, který je větším oknem (slouží jako bar) spojen s kuchyní (dá se zařídit paravan, který pokoj naprosto izoluje). Nájem za tento pokoj činí 5750,- Kč, tedy 2875,- Kč za osobu (plus vratná záloha ve stejné částce). Byl by proto vhodný buď pro pár, nebo dvojici kluků, nebo slečen.

Vybavení bytu:

(byt je částečně vybavený) nachází se ve 4.p./4.p. v domě bez výtahu. Pokoje 26+15+13 m2, 2x lodžie. Nabízí se nová KL s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická deska s horkovzdušnou troubou, digestoř, lednice s mrazničkou, stůl a židle) Dále nová koupelna (nadstandardní zařizovací předměty, zděné jádro s prostorným sprchovým koutem a podlahovým vytápěním, pračka). Topení etážové, nové hliníkové radiátory. Jedna volná postel bez matrace, vysavač, nějaké skříně v pokojích.

Majitelé velice příjemní a vstřícní. K nastěhování od 1.března. Spěchá!

Kontaktovat nás můžete na mail: catharina@centrum.cz, či mobil: 732934170 (Kateřina Hájková)

Property Characteristics

Listing ID62663
Layout3+1
OwnershipOther
Užitná plocha65
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.