Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 55 m² bez realitkyU Družstva Ideál , Prague - Nusle

U Družstva Ideál , Prague - NuslePartially equipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 863


Nabízím rekonstruovaný útulný byt o dvou pokojích (o.v.). V jednom pokoji je kuchyňská linka, v druhém vestavěné patro s postelemi. Ve vstupní chodbě jsou vestavěné skříně. Dále je v bytě koupelna s pračkou a malý balkon. Nachází se v 1. patře cihlového domu v klidné ulici U družstva Ideál, 5 min. od stanice metra C Pankrác (Arkády Pankrác), dvě min. od zastávky autobusu č. 188, sedm min. od tramvaje č. 11. Nájem je 10 000,-Kč, poplatky za osobu 863,- Kč. Dva lidé zde za plyn a elektřinu platili 2200,-Kč. V okolí je park Jezerka, divadlo, obchody s potravinami, škola, školka atd. Mám zájem o dlouhodobý pronájem.

I offer a rent of a two room recently reconstructed flat in a guiet house near metro C Pankrac. One room is equiped with a kitchen, the other with an upper-storey bed. In the corridor there is a built-in wardrobe. The flat has a bathroom with washmasine and a small balcony. It is 5 min. from metro, 2 min. from bus no. 188 and 7 min. from tram no. 11. The rent is 11 000,-Kč, fee 863,-Kč per person, gas and electricity for two people was 2 200,-Kč per months. Park, schools, theatre and shops are nearby. Long term lease is prefered.

Property Characteristics

Listing ID62636
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space55
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.