Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 89 m² without real estateKe Stupicím, Prague - Královice

Ke Stupicím, Prague - Královice
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 40,000


Přímý majitel pronajme krásný, prostorný byt po promyšlené rekonstrukci v klidné části Praha 10 – Královice. Celková výměra 89 m2. Dále jsou k užívání 2 parkovací místo na pozemku (v současné době probíhá jejich příprava), suchý sklep/ kočárkárna cca 20 m2 a sklep ve skále na potraviny, nebo třeba víno, dalších cca 15 m2. Ke společnému užívání a posezení je k dispozici oplocená zahrada cca 250 m2, která je společná pro 3 byty v domě.

Byt je mezonetový, má dvě koupelny, jedna je v ložnici v přízemí s walk-in sprchovým koutem, druhá v patře s vanou. Obě disponují toaletou. Na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha, jsou zde dřevěná okna i vstupní bezpečnostní dveře. Dále je v přízemí technická místnost s přípravou na pračku a sušičku. Je zde také nová kuchyňská linka v bílém laku s vestavnými spotřebiči.

Celý dům byl postaven v první polovině 20. století a je postaven na skále. Právě kvůli vysoké únosnosti skály původně sloužil jako místní kovárna a má dlouhou historii. Dům se nachází v památkové zóně obce Královice. Od roku 2019 se dům kompletně rekonstruuje. Dům má kompletně novou střechu z tašek Bramac s 20 letou zárukou, nové okapy, novou fasádu, jsou zde kompletně nové páteřní rozvody vody, odpadu a elektřiny až k přípojkám. V bytě jsou nová dřevěná okna Vekra, střešní okna Roto, dřevěné bezpečnostní vchodové dveře s obložkami Vekra a bílé dizajnové interiérové dveře s obložkami. V koupelně je německá keramika, Hans-Grohe baterie nejvyšší kvality, německá dřevěná podlaha. Vytápění je podlahové. V bytě jsou prvky chytré domácnosti – ovládání sepnutí topení pomocí aplikace, centrální světla pro celý byt (při odchodu zhasnete kompletně celý byt jedním tlačítkem). Veškeré rozvody v bytě jsou kompletně nové, samozřejmostí jsou nové štuky v celém bytě.

Městská část Královice se nachází na okraji Prahy a správně spadá pod Prahu – Uhříněves. V obci se nachází největší a nejhezčí přírodní park na území Prahy – Rokytka. Pár metrů od domu se nachází památkově chráněna tvrz, kde v současné době vzniká nové centrum obce. Vznikne zde několik domů, bytů a náměstí. V obci je také MŠ, ZŠ a potraviny. Jezdí zde 2 linky autobusů směrem na Uhříněves, kde jsou další obchody, školy a lékaři.

K dispozici ihned. Prohlídky možné po domluvě během dne.

Poplatky pro 4 osoby cca 4.500 Kč včetně internetu.

kontakt: matasova (zavináč) centrum.cz

Property Characteristics

Listing ID626358
Layout4+1
Available from20/09/2020
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha89
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Front garden 250 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.