Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+kk • 92 m² without real estateObříství - Obříství, Středočeský Region

Reserved
Obříství - Obříství, Středočeský Region
PriceCZK 3,300,000


Nabízím k prodeji částečně podsklepený zděný rodinný dům o dispozici 3+1 ve vyhledávané obci Obříství. Dům se nachází v klidné ulici s nízkým provozem automobilů. V přízemí se dům skládá ze tří samostatných pokojů, dále koupelny, chodby a kuchyně. Podlahová plocha činí 92 m2. Stavební úpravou stávajícího podkroví domu je možné získat dalších až 60 m2 obytných prostor. Dům je v původním dobrém stavu, vhodný pro rekonstrukci dle vlastního projektu a je kompletně vyklizen. Dům má napojení na obecní tlakovou kanalizaci, vodovod z obecního řadu a elektřinu, na pozemku je vlastní studna. Plyn v ulici je zaveden, možnost napojení domu na plynovod. Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 356 m2 s možností vlastního parkování.

V obci Obříství je veškerá občanská vybavenost. V blízkosti obce je Přírodní rezervace Úpor – Černínovsko a Labská cyklotrasa. Z obce je přímé autobusové spojení do Prahy (stanice metra Ládví), Mělníka a Neratovic. Doba dojezdu autem do Prahy-Kobylis činí 20 minut.

Převod finančních prostředků bude zajištěn prostřednictvím bezpečné advokátní úschovy. V ceně je spolu s bezpečnou advokátní úschovou finančních prostředků zahrnut i právní servis (příprava veškeré smluvní dokumentace advokátní kanceláří) a rovněž i poplatky spojené s převodem vlastnického práva na příslušném katastrálním úřadu.

Hromadná prohlídka nemovitosti se koná v pondělí dne 28. 9. 2020 (státní svátek) v 10:00 a ve 12:30. Svůj čas prohlídky si předem, prosím, rezervujte na e-mailu dumobristvi@seznam.cz. V případě, že se na konkrétní čas prohlídky nepřihlásí žádný zájemce, prohlídka se neuskuteční.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Property Characteristics

Listing ID625689
Layout3+kk
Available from28/09/2020
ConditionGood
EPCG - Mimořádně nehospodárná
DesigneStandard
SewagePublic sewage
Užitná plocha92
Fully furnishedUnfurnished
Plot space356
Building typeBrick
AgeOver 50 years
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.